Emne nr.: 173-06369
Emne nr.: 173-06369

Din søgning efter ”sommerhuse i tyskland med pool” nærmer sig vejs ende nu. Ingen andre steder kan du nemlig finde så mange sommerhuse med pool samlet ét sted som på denne side. Kort sagt får du de bedste chancer for at få alle dine ønsker til dit sommerhus til at blive virkeliggjort hos os, fordi vi giver dig overblik over de forskellige sommerhuse. Selve bookingen klares også nemt og enkelt over nettet.

Uanset hvilket sommerhus du ender med at vælge, kan I alle glæde jer til et ophold i attraktive rammer, som ligger langt ud over det sædvanlige. En swimmingpool er den ultimative luksusoplevelse i et sommerhus, så der venter jer i den grad en ferie på første klasse. Gåture og udflugter i nærområdet er naturligvis også blandt mulighederne.

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en hel uge, hvor hele familien kan tage af sted. Et kortere ophold på f.eks. 3-4 dage er således en oplagt mulighed for et velfortjent afbræk i en travl hverdag, hvor alle konstant har fuld fart på.

Du kan roligt begynde at glæde dig til et skønt ophold sammen med familien i det sommerhus, du falder for. Ferien er noget helt specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I alverdens tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et sommerhus er den perfekte ramme, fordi I får 100% frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der imødekommer familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland ligger lige i hjertet af Europa mellem Nordsøen og Alperne, og her venter mange skønne oplevelser.

I det historiske landskab "Ruppiner Land" nordvest for Berlin venter jer mange skønne naturopleveler. På bondegården "Alpakahof" kan I stifte bekendtskab med de prægtige dyr.

Den gamle bydel i Lübeck er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Bydelen indbyder med de smukke teglstenshuse og smalle stræder til en hyggelig byvandring.

I „Scharmützelbob“ i Petersdorf kan man kælke året rundt. Helårskælkebanen sørger for nervepirrende oplevelser, og i det indendørs område kan man prøve at ride på "tyre". Her kommer man ikke lige til at kede sig.

I Tyskland er der mange muligheder, hvis I er vilde med at hoppe i trampolin. Der findes trampolinparker i mange tyske byer, bl.a. i Berlin, Stuttgart, Leipzig og Hamborg.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde her på domænet bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5.052 sommerhuse