Emne nr.: 173-43479
Emne nr.: 173-43479

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Der er ingen tvivl om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie i jeres foretrukne sommerhus i uge 30. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den hektiske hverdag, til at slippe væk hjemmefra og til, at I får masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Det er både nemt og enkelt at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine ønsker her på Feline Holidays. Det skyldes, at du altid kan finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30, hos os. Kort sagt: Du får et hurtigt overblik over mulighederne og kan let finde dit sommerhus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland kan se tilbage på en bevægende historie. Ikke mindst den tidligere delte by Berlin tiltrækker besøgende fra hele verden.

I Tyskland er der mange muligheder, hvis I er vilde med at hoppe i trampolin. Der findes trampolinparker i mange tyske byer, bl.a. i Berlin, Stuttgart, Leipzig og Hamborg.

Den hyggelige tur fra Putbus til Göhren med det lille tog "Rasender Roland" er en sjov oplevelse for både store og små togentusiaster.

I Beelitz-Heilstätten venter jer magiske oplevelser. Fra den 320 meter høje trætopsbane "Baum & Zeit" er der den smukkeste udsigt over ruiner af alpehuse. Man kan også booke en guided tur gennem parken, hvor man kan opleve gamle slotte, mange andre bygninger og ruiner.

Holder I ferie i Berlin, må I ikke gå glip af det betagende syn at se byen fra oven. Den bedste udsigt fås fra fjernsynstårnet på Alexanderplatz.

Har I lyst til at lære at surfe og kitesurfe? Surfcenter Wustrow er det helt rigtige sted at lære og ride på bølgerne.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på hjemmesiden er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 41.482 sommerhuse