Emne nr.: 173-76600
Emne nr.: 173-76600

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det optimale valg, når der skal ske noget nyt.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter sommerhus tyskland 20 personer har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af skønne sommerhuse. Det er en væsentlig fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Når I er flere familier eller sæt af venner, der gerne vil afsted sammen, er et sommerhus med plads til 20 personer det perfekte valg. Glæd jer til de oplevelser, der venter i lokalområdet, og til at hygge jer i det sommerhus, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed. Vi ser tit, at der er et aktivitetsrum og/eller en swimmingpool i sommerhusene i denne størrelse, så der er fine chancer for at få en rigtig dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig og luksuriøs indretning.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Børnefamilier på ferie i Tyskland kan både se frem til spændende seværdigheder og attraktioner i byerne og oplevelsesrige dage ved Nord- og Østersøen.

Holder I ferie i Berlin, må I ikke gå glip af det betagende syn at se byen fra oven. Den bedste udsigt fås fra fjernsynstårnet på Alexanderplatz.

I Gardens of the World i området Marzahn i Berlin finder man havekunst fra hele verden. Nyd en slendretur i de forskellige temahaver på de klapvognsvenlige stier, ta' en tur med svævebanen og benyt jer af alle de familievenlige aktiviteter, som haven byder på.

Den gamle bydel i Lübeck er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Bydelen indbyder med de smukke teglstenshuse og smalle stræder til en hyggelig byvandring.

Den solrige ø Rügen imponerer med sine blændende hvide kridtklinter. Den mest berømte er de 118 meter høje Königsstuhl.

Året rundt er Østersøen et besøg værd. Vinterbadere kan med fordel besøge oplevelsesbadet "Hansedom", hvor man efter en tur i det kolde vand kan glæde sig til en tur i sauna og wellness afdelingen.

Verdensuret på Alexanderplatz i Berlin er et yndet mødested for byens indbyggere og turister.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 131 sommerhuse