Emne nr.: 521-DMG031012-P
Emne nr.: 521-DMG031012-P

Der er slet ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i den skiferie, du er på udkig efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til den lange række af dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Det har rigtig stor betydning, at du får så stor en mængde af skiferier at vælge mellem, når du har søgt efter ”skiferie tyskland hytte”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med den skiferie, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Tyskland er et pragtfuldt sted at holde skiferie, og en hytte er det oplagte udgangspunkt. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og der er masser af den, fordi I har efterladt jeres fortravlede hverdag derhjemme. Glæd jer til de mange dejlige og hyggelige timer, der dels venter jer i hytten, dels i det naturskønne, sneklædte landskab udenfor.

Den mængde skiferier, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop den skiferie, der opfylder familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

At finde din skiferie er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På ferie med familien kan I gå på opdagelse blandt verdensbyen Berlins mange betydelige seværdigheder.

Den gamle bydel i Lübeck er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Bydelen indbyder med de smukke teglstenshuse og smalle stræder til en hyggelig byvandring.

Det tyske Oceanografiske Museum i Stralsund er et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Akvarierne Schwarmfischbecken og Gezeitenbecken er blandt museets højdepunkter.

Skulle det regne en dag på jeres ferie i Berlin, behøver I på ingen måde kede jer. Børnene vil elske et besøg på Naturhistorisk Museum eller Teknisk Museum.

På øen Usedom venter der jer de skønneste badebyer. Blandt disse er Bansin, Heringsdort og Ahlbeck - alle med lange badestrande og fine badebroer.

Den hyggelige tur fra Putbus til Göhren med det lille tog "Rasender Roland" er en sjov oplevelse for både store og små togentusiaster.

Det indendørs legeland "Bambooland" i Wildau er et paradis for børn i alle aldre. Her er bl.a. et boldbassin, trampolin og en korkrutschebane. Her er underholdning til mange timer.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din skiferie.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde den skiferie, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din skiferie, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af skiferier og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 111.797 sommerhuse