Emne nr.: 173-06369
Emne nr.: 173-06369

Uanset hvilket poolhus du beslutter dig for, kan I alle glæde jer til alle tiders ferie. Det er ren og skær luksus at have adgang til jeres egen pool, når som helst det passer jer. Masser af hygge, masser af tid til hinanden, og ingen har travlt med noget. Det bliver ikke bedre.

Drømmen om en ferie på første klasse i et poolhus med en skøn beliggenhed er nu meget tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays får du nemlig det største udvalg af dejlige poolhuse. Det giver overblik og gør din søgning meget nemmere for dig.

Det tager ikke mange minutter at booke dit poolhus; det hele klares nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland ligger lige i hjertet af Europa mellem Nordsøen og Alperne, og her venter mange skønne oplevelser.

Den gamle bydel i Lübeck er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Bydelen indbyder med de smukke teglstenshuse og smalle stræder til en hyggelig byvandring.

På oplevelsesbanegården Mellemsee i Teltow-Fläming kan man bl.a. hygge sig med en familiedyst på den 18 hullers minigolfbane. Her kan man også more sig med at køre en tur på draisinerne.

Tyskland har masser af steder at byde på til en ferie ved stranden. Øen Usedom er et af de oplagte valg.

I den indendørs tropisk botanisk have "Biosphäre" i Potsdam er der feriestemning 365 dage om året. I junglelandskabet er der foruden smukke tropiske planter også lyn og torden, og her er masser af aktiviteter at deltage i.

Har I lyst til at lære at surfe og kitesurfe? Surfcenter Wustrow er det helt rigtige sted at lære og ride på bølgerne.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit poolhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det poolhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 5.052 sommerhuse