Emne nr.: 173-06369
Emne nr.: 173-06369

Du kan roligt begynde at glæde dig til nogle dejlige dage sammen med familien i det sommerhus, du bestemmer dig for. Ferien er noget helt specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. Et sommerhus er den ideelle ramme, fordi I får helt frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Det er vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste muligheder for at finde lige præcis det sommerhus, der matcher jeres ønsker. På det punkt kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares uden videre over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Skal I fejre en særlig begivenhed, eller må ferien bare gerne føles ekstra luksuriøs? Så lej et sommerhus med luksusindretning. Her får I jeres egen swimmingpool til afslapning og velvære eller svømning og sjove vandlege. Det er helt op til jer, hvad I får tiden til at gå med i det sommerhus med luksusindretning, I ender med at falde for.

Sommerhuse med luksusindretning er en meget populær måde at holde ferie på. Af samme grund kan denne form for sommerhuse hurtigt være booket i forbindelse med ferier og helligdage. Vær derfor ude tidligst muligt med bookingen af jeres luksus sommerhus, så får I det største udvalg at vælge blandt - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland kan se tilbage på en bevægende historie. Ikke mindst den tidligere delte by Berlin tiltrækker besøgende fra hele verden.

Skulle det regne en dag på jeres ferie i Berlin, behøver I på ingen måde kede jer. Børnene vil elske et besøg på Naturhistorisk Museum eller Teknisk Museum.

Har I lyst til at lære at surfe og kitesurfe? Surfcenter Wustrow er det helt rigtige sted at lære og ride på bølgerne.

Midt i Tyskland, nærmere bestemt i Storkow i Brandenburg, ligger en spændende og anderledes oplevelsespark. Stedet hedder "Irrlandia", og blandt de mange aktiviteter er hele elleve labyrinter, klatreparkour og trætopssejlbaner.

I „Scharmützelbob“ i Petersdorf kan man kælke året rundt. Helårskælkebanen sørger for nervepirrende oplevelser, og i det indendørs område kan man prøve at ride på "tyre". Her kommer man ikke lige til at kede sig.

I Gardens of the World i området Marzahn i Berlin finder man havekunst fra hele verden. Nyd en slendretur i de forskellige temahaver på de klapvognsvenlige stier, ta' en tur med svævebanen og benyt jer af alle de familievenlige aktiviteter, som haven byder på.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 5.039 sommerhuse