Emne nr.: 173-06369
Emne nr.: 173-06369

En feriebolig er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

Din søgning efter ”luksus feriebolig tyskland” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde nøjagtig den feriebolig, der imødekommer familiens behov.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Må ferien godt være noget mere end I er vant til i hverdagen? Så lej en feriebolig med luksusfaciliteter. Her får I jeres egen private pool, hvor I kan tage dagens svømmetag, lige når det passer jer. Ferieboligerne med luksusfaciliteter kan i nogle tilfælde indeholde spa, sauna eller et aktivitetsrum - så kig godt efter, når I er på udkig efter den feriebolig, der skal forme rammen om den næste ferie.

Book din feriebolig til luksusferien nu og glæd dig til alle tiders ferie med familie eller venner. Ferieboligerne med luksusindretning udlejes hurtigt op til ferier og helligdage. Vi tilråder derfor at booke i god tid. Dermed får I nemlig det største udvalg af luksushuse at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland har mange facetter og imponerer som rejseland bl.a. med interessante byer, skove, floder, søer, bjerge og fantastiske strande.

Holder I ferie i Berlin, må I ikke gå glip af det betagende syn at se byen fra oven. Den bedste udsigt fås fra fjernsynstårnet på Alexanderplatz.

I „Scharmützelbob“ i Petersdorf kan man kælke året rundt. Helårskælkebanen sørger for nervepirrende oplevelser, og i det indendørs område kan man prøve at ride på "tyre". Her kommer man ikke lige til at kede sig.

I den indendørs tropisk botanisk have "Biosphäre" i Potsdam er der feriestemning 365 dage om året. I junglelandskabet er der foruden smukke tropiske planter også lyn og torden, og her er masser af aktiviteter at deltage i.

Der venter jer en familieferie med uforglemmelige oplevelser på halvøen Darß. De skønne strande og det mangfoldige fugleliv har været med til at gøre området til et yndet feriemål.

Det tyske Oceanografiske Museum i Stralsund er et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Akvarierne Schwarmfischbecken og Gezeitenbecken er blandt museets højdepunkter.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.278 sommerhuse