Emne nr.: 515-7001
Emne nr.: 515-7001

Ferieboliger er en populær måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i nærområdet, står alle muligheder åbne.

Det er væsentligt, at du kan vælge mellem så mange ferieboliger som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde præcis den feriebolig, der imødekommer jeres krav. Hvad det punkt angår kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive ferieboliger.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med den feriebolig, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

I en feriebolig med luksusindretning kan I glæde jer til mange gode oplevelser. Feriens helt store højdepunkt bliver uden tvivl poolen, som I kan benytte, lige når det passer jer. Nyd ferien i en feriebolig, hvor luksus og hygge går hånd i hånd. På den måde sikrer I jer en uforglemmelig ferie for både børn og voksne.

Du kan med fordel booke din feriebolig med luksusindretning, i samme øjeblik du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier leder efter et luksushus, når det er ferietid. Af den grund er udvalget størst, når du lejer så tidligt som muligt. Når bookingen af din feriebolig med luksusindretning er gået igennem, kan I godt begynde at glæde jer til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De, der sætter pris på at færdes ude i naturen, synes godt om Danmark som rejsemål. Det skandinaviske land byder på de skønneste landskaber med mangfoldig flora og fauna.

Når man holder ferie i Danmark, bør man gøre sig selv den tjeneste at tage med på nogle af de mange bådture, der tilbydes over hele landet. Fra søsiden får man en ganske særlig oplevelse af ferielandet.

Sommerland Sjælland i Nordvestsjælland er en af Danmarks mest børnevenlige forlystelsesparker. Her er attraktionerne tilpasset familier med børn i alle aldre, så man kan se frem til en familievenlig dag med forlystelser i forskellige temaer, bl.a. et vandland.

Også for kunstinteresserede er Danmark et interesant feriemål. Rundt i landet ligger mange interessante kunstmuseer, og blandt de mest kendte er Ny Carlsbjerg Glyptotek i København. Her kan man både opleve moderne kunst og genstande fra det antikke Egypten, Italien og Grækenland.

Forlystelsesparken Bakken lidt nord for København er Danmarks næstmest besøgte forlystelse. Parken åbnede første gang i 1583, og i dag er den kendt for sine utallige attraktioner - mest elsket er den gamle rutsjebane.

Nogle af de smukkeste indkøbsgader i Danmark ligger i København. Her befinder sig ikke kun varehuse og supermarkeder. På Strøget og i de små tilstødende gader ligger skønne små butikker med eksklusive varer.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din feriebolig hos os.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 2.599 sommerhuse