Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
Vælg mellem 1.955 sommerhuse Destinationer under Sjælland
Emne nr._ 090-40424
Emne nr._ 090-40424

På Sjælland venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, så du kan godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder På Sjælland:

Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere.

Hornbæk er et populært område i det naturskønne Nordsjælland, hvor du finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig og meget børnevenlig strand, en strandlegeplads, masser af butikker og en livlig havn med spændende begivenheder hver sommer.

Karrebæksminde er et naturskønt og populært område med knap 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste og mest børnevenlige på Sydsjælland. Gavnø Slot byder indenfor til eventyrlige oplevelser for hele familien. I kan tage på en afslappende sejltur på fjorden og fiske efter faldfisk, krabber og rejer sammen med børnene.

Rørvig i Odsherred er et roligt område i flotte omgivelser og mere end 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig og er en af de bedste på Sjælland. Fra molen i havnen kan I fange krabber, det er en meget populær aktivitet. I Nykøbing Sjælland er der et stort udvalg af butikker, og Sommerland Sjælland byder på sjove og hyggelige oplevelser for hele familien.

København: Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved hovedstaden. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.

Ta' familien med til Den Blå Planet, der er Nordeuropas største og mest moderne akvarium. Her kan I opleve alverdens dyr under havoverfladen, f.eks. de imponerende hammerhajer.

I Dyrehaven nord for København ligger verdens ældste forlystelsespark Bakken. Selvom den er gammel, sker der hele tiden noget nyt, så Bakken stadig er en af de allersjoveste forlystelsesparker i Danmark. Året rundt. Der er altid gratis entré.

Privat sommerhusudlejning Sjælland - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Sjælland er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Sjælland. Når du bestemmer at leje sommerhus privat Sjælland hos Feline risikerer du ikke at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Sjælland? Svaret er enkelt: Lej sommerhus privat Sjælland hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Sjælland På denne hjemmeside kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Sjælland. Vi tilbyder dig sommerhuse Sjælland fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem alle sammen.

Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Sjælland på ét sted!

Leje af sommerhus Sjælland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Sjælland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Sjælland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Sjælland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sjælland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Sjælland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Sjælland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Sjælland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sjælland her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline.

Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sjælland, et feriehus Sjælland eller en feriebolig Sjælland er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Sjælland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sjælland nu!

Vælg mellem 1.955 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler