Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
Vælg mellem 505 sommerhuse Destinationer under Langeland
Lækkert træsommerhus til 8 personer beliggende i Bukkemose på Langeland.
Lækkert træsommerhus til 8 personer beliggende i Bukkemose, kun 1,7 km fra Langelands golfbanes klubhus og 500 m fra en put and take sø. Der er lystfiskerfaciliteter ved sommerhuset. Emne nr. 130-G10172

Der er rigtig mange strande på Langeland I kan faktisk vælge mellem næsten 140 kilometer strande! Den bedste er Ristinge Strand, som er en skøn sandstrand med lavt vand og meget børnevenlige forhold. Drejet ved Spodsbjerg, Bellevue ved Rudkøbing og stranden tæt ved Bagenkop Havn hører også til blandt de mest populære badestrande.

Langs de mange kilometer kystlinje findes også mange rigtig gode fiskesteder. Det gælder ikke mindst ud mod Langelandsbæltet hvor det dybe vand og mødet mellem det salte Kattegat og den knap så salte Østersø skaber optimale betingelser for mange forskellige fiskearter. Der findes også flere put & take søer, så der er nok at vælge imellem for lystfiskerne.

På den sydlige del af øen ligger Langelandsfortet, som under Den Kolde Krig var et vigtigt led i Danmarks forsvar. Fortet blev nedlagt i begyndelsen af 1990’rne og siden omdannet til museum. Her kan I se kanonstillingerne, mandskabets soverum og den bunker det hele blev styret fra med bl.a. radarskærm og kort. Koldkrigsmuseum Langelandsfort er den mest besøgte attraktion på Langeland, og er absolut en udflugt værd. Læs mere om fortet her.

Syd for Lindelse finder I den gamle herregård Skovsgård, som blev opført i 1400-tallet. Her levede adel og tjenestefolk igennem århundreder og i kælderen under herregården kan I få et kig ind i den verden, som tjenestefolkene levede i. Der er også et naturværksted på Skovsgård.

Undervejs til de forskellige oplevelser på Langeland kommer I selvfølgelig igennem det karakteristiske landskab med de mange små bakker, som kaldes ”Hattebakker”. Fra Ristinge Klint er der en betagende udsigt ud over havet, og også et rigt fugleliv. Ved Klise Nor er der udsat vilde heste en tur hertil er bestemt en udflugt værd.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Det Sydfynske Øhav helt tæt på. Tag med på en almindelig sejltur eller en sælsafari i en smakkejolle; det er en af de smukkeste sejlture der findes i hele Danmark.

Besøg det arbejdende værksted Ulla Keramik i Bagenkop.

Privat sommerhusudlejning Langeland - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Langeland har private ejere. Af samme årsag kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Langeland. Når du vælger at leje sommerhus privat Langeland hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Langeland? Svaret er lige ud ad landevejen: Lej sommerhus privat Langeland hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Langeland
Her finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Langeland. Feline tilbyder dig sommerhuse Langeland fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Langeland på ét sted!

Leje af sommerhus Langeland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Langeland med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Langeland på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Langeland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Langeland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Langeland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Langeland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Langeland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Langeland her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Langeland, et feriehus Langeland eller en feriebolig Langeland er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Langeland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Langeland nu!

Vælg mellem 505 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler