Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
Vælg mellem 651 sommerhuse Destinationer under Langeland
Langeland_Depositphotos_5846785_S

Der er rigtig mange strande på Langeland I kan faktisk vælge mellem næsten 140 kilometer strande! Den bedste er Ristinge Strand, som er en skøn sandstrand med lavt vand og meget børnevenlige forhold. Drejet ved Spodsbjerg, Bellevue ved Rudkøbing og stranden tæt ved Bagenkop Havn hører også til blandt de mest populære badestrande.

Langs de mange kilometer kystlinje findes også mange rigtig gode fiskesteder. Det gælder ikke mindst ud mod Langelandsbæltet hvor det dybe vand og mødet mellem det salte Kattegat og den knap så salte Østersø skaber optimale betingelser for mange forskellige fiskearter. Der findes også flere put & take søer, så der er nok at vælge imellem for lystfiskerne.

På den sydlige del af øen ligger Langelandsfortet, som under Den Kolde Krig var et vigtigt led i Danmarks forsvar. Fortet blev nedlagt i begyndelsen af 1990’rne og siden omdannet til museum. Her kan I se kanonstillingerne, mandskabets soverum og den bunker det hele blev styret fra med bl.a. radarskærm og kort. Koldkrigsmuseum Langelandsfort er den mest besøgte attraktion på Langeland, og er absolut en udflugt værd. Læs mere om fortet her.

Syd for Lindelse finder I den gamle herregård Skovsgård, som blev opført i 1400-tallet. Her levede adel og tjenestefolk igennem århundreder og i kælderen under herregården kan I få et kig ind i den verden, som tjenestefolkene levede i. Der er også et naturværksted på Skovsgård.

Undervejs til de forskellige oplevelser på Langeland kommer I selvfølgelig igennem det karakteristiske landskab med de mange små bakker, som kaldes ”Hattebakker”. Fra Ristinge Klint er der en betagende udsigt ud over havet, og også et rigt fugleliv. Ved Klise Nor er der udsat vilde heste en tur hertil er bestemt en udflugt værd.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Det Sydfynske Øhav helt tæt på. Tag med på en almindelig sejltur eller en sælsafari i en smakkejolle; det er en af de smukkeste sejlture der findes i hele Danmark.

Besøg det arbejdende værksted Ulla Keramik i Bagenkop.

Vælg mellem 651 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 14 overnatninger 2024 juni
Huset ligger med den skønneste udsigt ud over vand og marker. Masser af vilde dyr at nyde synet af.
Bukkemose
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Der var alt inden for gå afstand.
Rudkøbing
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejligt område. Stille for det meste. Tæt på campingplads hvor der kunne spilles minigolf. Stranden absolut en af de bedste i Danmark.
Ristinge
2 voksne 0 børn 1 husdyr 21 overnatninger 2024 juni
Flot natur
Tullebølle
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Det lå perfekt ned til søen, skøn udsigt
Dageløkke

Attraktioner

Andre artikler