Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
Vælg mellem 1.087 sommerhuse Destinationer under Falster
Marielyst Strand på Falster

Falster er en naturskøn og meget attraktiv ferieø for familier med børn i alle aldre. Der er frit valg mellem en række skønne sommerhusområder, hvoraf Marielyst og Væggerløse er de største. Hvad enten I falder for det ene eller det andet område kan I dog være sikre på, at der aldrig er langt til en skøn badestrand, hvor I kan slappe af og hygge jer sammen med børnene.

Samtidig er der nem adgang til en lang række dejlige ferieoplevelser. Hvad siger du for eksempel til at rejse tilbage i tiden sammen med familien, og opleve middelalderen på første hånd? Besøg Middelaldercentret i Nykøbing F og se, hvordan en dansk by så ud i starten af 1400-tallet. Her er håndværkere, handlende, soldater, velstående borgere og mange forskellige husdyr. Riddere dyster mod hinanden i spændende turneringer, og I kan også se hvor langt verdens største kastemaskine kan skyde.

I Teknologiparken kan du se en del af de maskiner som Leonardo da Vinci og andre af middelalderens store opfindere udtænkte. De er bygget lige efter de oprindelige planer, i fuld størrelse. Kom tæt på maskiner som vi i dag tager for givet, men som på mange måder var langt forud for deres tid, dengang tegningerne til dem blev lavet.

Guldborgsund Zoo & Botaniske Have byder velkommen til nogle afslappende og skønne timer for hele familien. Gå igennem Himalaya området og se flotte surbundsplanter, gå på jagt efter dinosaurknogler i den forhistoriske have, og slip børnene løs på en super dejlig naturlegeplads med mange forskellige aktiviteter. Her venter en dejlig dag i selskab med mere end 90 forskellige dyrearter.

Mere bid i den er der i Krokodille Zoo – det er nemlig det eneste sted i hele verden, hvor I kan se alle 23 krokodillearter på ét sted. Her findes også skildpadder, varaner, slanger, aber, fugle og andre dyr fra varmere dele af verden end Danmark. Fodringstiden hedder ”Snappy Hours”- gå ikke glip af den!

Vælg mellem 1.087 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 april
Vi kender området meget godt og elsker stemningen der. Nærheden til vand, indkøb og "festivitas" er tilpas langt væk at det ikke generer og alligevel i gåafstand.
Marielyst
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Hyggeligt sommerhusområde
Gedesby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
5 stjerner
Marielyst
7 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Haven kunne godt være mere lukket. Det var generende at naboerne kunne kikke direkte ind i stuen.
Marielyst
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
tæt på strand og by kunne ikke ønske bedere
Marielyst

Attraktioner

Andre artikler