Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
Vælg mellem 1.060 sommerhuse Destinationer under Falster
Marielyst Strand på Falster

Falster er en naturskøn og meget attraktiv ferieø for familier med børn i alle aldre. Der er frit valg mellem en række skønne sommerhusområder, hvoraf Marielyst og Væggerløse er de største. Hvad enten I falder for det ene eller det andet område kan I dog være sikre på, at der aldrig er langt til en skøn badestrand, hvor I kan slappe af og hygge jer sammen med børnene.

Samtidig er der nem adgang til en lang række dejlige ferieoplevelser. Hvad siger du for eksempel til at rejse tilbage i tiden sammen med familien, og opleve middelalderen på første hånd? Besøg Middelaldercentret i Nykøbing F og se, hvordan en dansk by så ud i starten af 1400-tallet. Her er håndværkere, handlende, soldater, velstående borgere og mange forskellige husdyr. Riddere dyster mod hinanden i spændende turneringer, og I kan også se hvor langt verdens største kastemaskine kan skyde.

I Teknologiparken kan du se en del af de maskiner som Leonardo da Vinci og andre af middelalderens store opfindere udtænkte. De er bygget lige efter de oprindelige planer, i fuld størrelse. Kom tæt på maskiner som vi i dag tager for givet, men som på mange måder var langt forud for deres tid, dengang tegningerne til dem blev lavet.

Guldborgsund Zoo & Botaniske Have byder velkommen til nogle afslappende og skønne timer for hele familien. Gå igennem Himalaya området og se flotte surbundsplanter, gå på jagt efter dinosaurknogler i den forhistoriske have, og slip børnene løs på en super dejlig naturlegeplads med mange forskellige aktiviteter. Her venter en dejlig dag i selskab med mere end 90 forskellige dyrearter.

Mere bid i den er der i Krokodille Zoo – det er nemlig det eneste sted i hele verden, hvor I kan se alle 23 krokodillearter på ét sted. Her findes også skildpadder, varaner, slanger, aber, fugle og andre dyr fra varmere dele af verden end Danmark. Fodringstiden hedder ”Snappy Hours”- gå ikke glip af den!

Vælg mellem 1.060 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Smukkeste område. Vild natur, hyggelig strand og havn.
Gedser
2 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Området er super tæt på mega dejlig strand
Gedesby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Tæt på vandet og 10 minutter til underholdning
Marielyst
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Ligger dejligt centralt og tæt til vand, mad og underholdning og butikker. Det trækker dog ned at der var en del støj fra restaurationer og unge mennesker der var meget støjende. Så nattesøvn fik vi ikke meget af.
Marielyst
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Fantastisk område .
Marielyst

Attraktioner

Andre artikler