Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
Vælg mellem 1.011 sommerhuse Destinationer under Falster
Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.
Kun 50 m fra den dejlige sandbadestrand i Marielyst på Falster, ligger dette sommerhus til 8 personer. I området er der gode aktivitetsmuligheder som f.eks. Bowling, golf, svømmecenter m.m. Emne nr. 121-82-0328

Falster er en naturskøn og meget attraktiv ferieø for familier med børn i alle aldre. Der er frit valg mellem en række skønne sommerhusområder, hvoraf Marielyst og Væggerløse er de største. Hvad enten I falder for det ene eller det andet område kan I dog være sikre på, at der aldrig er langt til en skøn badestrand, hvor I kan slappe af og hygge jer sammen med børnene.

Samtidig er der nem adgang til en lang række dejlige ferieoplevelser. Hvad siger du for eksempel til at rejse tilbage i tiden sammen med familien, og opleve middelalderen på første hånd? Besøg Middelaldercentret i Nykøbing F og se, hvordan en dansk by så ud i starten af 1400-tallet. Her er håndværkere, handlende, soldater, velstående borgere og mange forskellige husdyr. Riddere dyster mod hinanden i spændende turneringer, og I kan også se hvor langt verdens største kastemaskine kan skyde.

I Teknologiparken kan du se en del af de maskiner som Leonardo da Vinci og andre af middelalderens store opfindere udtænkte. De er bygget lige efter de oprindelige planer, i fuld størrelse. Kom tæt på maskiner som vi i dag tager for givet, men som på mange måder var langt forud for deres tid, dengang tegningerne til dem blev lavet.

Guldborgsund Zoo & Botaniske Have byder velkommen til nogle afslappende og skønne timer for hele familien. Gå igennem Himalaya området og se flotte surbundsplanter, gå på jagt efter dinosaurknogler i den forhistoriske have, og slip børnene løs på en super dejlig naturlegeplads med mange forskellige aktiviteter. Her venter en dejlig dag i selskab med mere end 90 forskellige dyrearter.

Mere bid i den er der i Krokodille Zoo – det er nemlig det eneste sted i hele verden, hvor I kan se alle 23 krokodillearter på ét sted. Her findes også skildpadder, varaner, slanger, aber, fugle og andre dyr fra varmere dele af verden end Danmark. Fodringstiden hedder ”Snappy Hours”- gå ikke glip af den!

Leje af sommerhus Falster med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Falster med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Falster har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Falster nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Falster - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Falster. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Falster. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Falster hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Falster her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Falster, et feriehus Falster eller en feriebolig Falster er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Falster til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Falster nu!

Vælg mellem 1.011 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 december
Det var snevejr. Alt var hvidt og flot.
Marielyst
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Skønt område
Marielyst
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Tæt på vandet og byen Gå afstand til begge. Roligt og naturrigt område
Marielyst
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Super. Stille og roligt område. God afstand til stranden.
Marielyst
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Falster og Lolland er skønt. Mange muligheder, bowling, spisning, labyrint og shopping i Nykøbing.
Marielyst

Attraktioner

Andre artikler