Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
Vælg mellem 373 sommerhuse Destinationer under Lolland
Lolland_160-F0119

Der findes mange dejlige strande på Lolland, så det er altid nemt at komme til at hygge sig ved vandet sammen med børnene. Tag f.eks. en tur til Hestehoved Strandbad ved Nakskov. Det er en skøn sandstrand og vandet er lavt, så den er meget børnevenlig. Hummingen Strand, Femø Havn Strand, Bredfjed og Holeby Østersøbad er andre gode steder. Der er mange muligheder, og I vil nemt kunne finde en god strand.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster vækker fortiden til live. Her er huse, boder, værksteder, en havn med både store og små skibe og meget mere. Her kan I også mange forskellige våben, bl.a. en af verdens største blider (katapulter). Der afvikles ridderturneringer hver sommer. Tag en tur hertil sammen med børnene, I får alle tiders dag.

Omtrent midt på Lolland ligger Knuthenborg Safaripark, som er den største af slagsen i det nordlige Europa. Der går nemt en dag med at komme igennem det store område, hvor mere end 70 forskellige dyrearter lever. Her er også en super god legeplads og et flot parkområde. Kør igennem parken og nyd synet af giraffer, zebraer, næsehorn og mange, mange andre dyr.

Ved Rødby, på den sydlige del af Lolland finder I det store og meget populære badeland Lalandia. En tur hertil er slet ikke til at komme udenom for vandhunde der gerne vil have mere action end man finder ved stranden. Fart over feltet er der i hvert fald i vandrutsjebanerne ”Tornadoen” og ”Pipeline”. Ta’ turen ned ad dem, eller hyg jer i et af bassinerne.

Sukkerproduktion har gennem mere end 100 år spillet en stor rolle på Lolland og i Nakskov ligger den ene af Danmarks to tilbageværende sukkerfabrikker. Ikke langt derfra ligger Danmarks SukkerMuseum, hvor sukkerindustriens udvikling og historie kan opleves.

Syd for Nakskov finder I Vestlollands private botaniske have, Peter Hansen's have - her er de smukke haveanlæg er et sandt eldorado for have- og plante entusiaster.

En tur på et par timer med det gamle tog mellem Maribo og Bandholm Havn er fyldt med oplevelser for hele familien. Læs mere her. Stå af toget i den gamle købstad og klosterby Maribo. Byen ligger smukt ved en gammel bøgeskov og Maribosøerne, der er blevet en del af de danske naturparker. Ud over den dejlige natur har den fine gamle by masser at byde på, bl.a. Maribo Domkirke, bytur i de hyggelige små stræder og Maribo Miniby. Husene i minibyen er kvalitetshåndværk bygget i de originale materialer så som minimursten, tegl og egetræsbindingsværk alt i str. 1.10.

Overblik over Sydøstlollands attraktioner, spisesteder, aktuelle aktiviteter mv. findes på http://www.nysted.dk/

Besøg den flotte Majbølle Mølle - en hollandsk vindmølle fra 1896.

Vælg mellem 373 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Det er anden gang vi var i samme hus, så vi kendte området. Desværre var der så meget vand på vejene i området, at det var meget vanskeligt at komme rundt til fods - det krævede nærmest vaders. Men ellers dejlig tæt til havet.
Bredfjed
2 voksne 0 børn 2 husdyr 5 overnatninger 2024 januar
Det var Lolland, kan man lide øde er det super. Fin strand.
Hyldtofte
7 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Dejlig tæt på strand
Kramnitse
6 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Selve byen Rødby var kedelig, mange lukkede butikker. Men mange dejlige byer i nærheden.
Rødby
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fantastisk område. Masser af 'wildlife' lige rundt om huset, fine stier og muligheder for gåture i den nære omegn, kort til indkøb. Meget hyggelig by og havn. Masser af vand med fin udsigt fra huset. Og vejret var også godt de fleste dage, hvilket var en bonus.
Nysted

Attraktioner

Andre artikler