Lolland er et naturskønt og populært område som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Glæd jer til dejlige strande, rejs tilbage til Middelalderen, ta' på safari og besøg et af Danmarks mest populære badelande, Lalandia.
Vælg mellem 374 sommerhuse Destinationer under Lolland
Sommerhus til 6 personer med spabad beliggende i Nysted på Lolland.
Sommerhus til 6 personer med spabad beliggende i Nysted på Lolland. Huset har udsigt direkte over Østersøen og sandbadestrand. Emne nr. 090-39726

Der findes mange dejlige strande på Lolland, så det er altid nemt at komme til at hygge sig ved vandet sammen med børnene. Tag f.eks. en tur til Hestehoved Strandbad ved Nakskov. Det er en skøn sandstrand og vandet er lavt, så den er meget børnevenlig. Hummingen Strand, Femø Havn Strand, Bredfjed og Holeby Østersøbad er andre gode steder. Der er mange muligheder, og I vil nemt kunne finde en god strand.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster vækker fortiden til live. Her er huse, boder, værksteder, en havn med både store og små skibe og meget mere. Her kan I også mange forskellige våben, bl.a. en af verdens største blider (katapulter). Der afvikles ridderturneringer hver sommer. Tag en tur hertil sammen med børnene, I får alle tiders dag.

Omtrent midt på Lolland ligger Knuthenborg Safaripark, som er den største af slagsen i det nordlige Europa. Der går nemt en dag med at komme igennem det store område, hvor mere end 70 forskellige dyrearter lever. Her er også en super god legeplads og et flot parkområde. Kør igennem parken og nyd synet af giraffer, zebraer, næsehorn og mange, mange andre dyr.

Ved Rødby, på den sydlige del af Lolland finder I det store og meget populære badeland Lalandia. En tur hertil er slet ikke til at komme udenom for vandhunde der gerne vil have mere action end man finder ved stranden. Fart over feltet er der i hvert fald i vandrutsjebanerne ”Tornadoen” og ”Pipeline”. Ta’ turen ned ad dem, eller hyg jer i et af bassinerne.

Sukkerproduktion har gennem mere end 100 år spillet en stor rolle på Lolland og i Nakskov ligger den ene af Danmarks to tilbageværende sukkerfabrikker. Ikke langt derfra ligger Danmarks SukkerMuseum, hvor sukkerindustriens udvikling og historie kan opleves.

Syd for Nakskov finder I Vestlollands private botaniske have, Peter Hansen's have - her er de smukke haveanlæg er et sandt eldorado for have- og plante entusiaster.

En tur på et par timer med det gamle tog mellem Maribo og Bandholm Havn er fyldt med oplevelser for hele familien. Læs mere her. Stå af toget i den gamle købstad og klosterby Maribo. Byen ligger smukt ved en gammel bøgeskov og Maribosøerne, der er blevet en del af de danske naturparker. Ud over den dejlige natur har den fine gamle by masser at byde på, bl.a. Maribo Domkirke, bytur i de hyggelige små stræder og Maribo Miniby. Husene i minibyen er kvalitetshåndværk bygget i de originale materialer så som minimursten, tegl og egetræsbindingsværk alt i str. 1.10.

Overblik over Sydøstlollands attraktioner, spisesteder, aktuelle aktiviteter mv. findes på http://www.nysted.dk/

Besøg den flotte Majbølle Mølle - en hollandsk vindmølle fra 1896.

Leje af sommerhus Lolland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Lolland med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Lolland på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Lolland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lolland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Lolland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Lolland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Lolland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lolland her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Lolland, et feriehus Lolland eller en feriebolig Lolland er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Lolland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lolland nu!

Vælg mellem 374 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler