Her er skønne sandstrande, suveræn natur ved Møns Klint og masser af spændende oplevelser i GeoCenter Møns Klint. Se også de flotte bygninger i Stege og ta' en tur ud på Østersøen og se Møns Klint fra havet.
Vælg mellem 235 sommerhuse Destinationer under Møn
Dejligt sommerhus til 6 personer, kun 150 fra Ulvshale sand- og badestrand på Møn
Dejligt sommerhus til 6 personer med spa-pool og sauna beliggende kun 150 fra Ulvshale sand- og badestrand på Møn. Huset ligger på en ca. 1.200 m² stor grund med stor træterrasse, der går rundt om halvdelen af huset. Emne nr. 034-1319

Møn er ikke så stor, men byder alligevel på 140 kilometer kystlinje, hvor der findes flere dejlige strande. Ulvshale strand og Klintholm Havn strand er skønne sandstrande med fine faciliteter. Andre gode badesteder er Råbylille strand, Rytzebæk strand og Hårbølle strand for blot at nævne nogle enkelte. Der findes kort sagt rigtig mange badesteder på Møn, så det er altid nemt at smutte ned til vandet og hygge sig sammen med børnene.

Øens vartegn er naturligvis de stejle hvide skrænter mod øst, der er kendt som Møns Klint. Den er syv kilometer lang og næste 130 meter på sit højeste sted. Klinten består af mange millioner år gammelt kridt som er skubbet op af havet. Her er det ret nemt at finde forsteninger af forskellige havdyr, f.eks. rygskjolde fra blæksprutter, pigge fra søpindsvin, muslinger, østers og andre små dyr.

Også på Møns andre kyster og strande kan du finde spændende fossiler og strandsten, som under istiden er transporteret hertil fra Sverige og Østersøen. Vil du vide mere om forsteninger og strandsten, så kontakt den lokale stenklub MAF – Møns Amatørgeologiske Forening, som arrangerer ture og foredrag om geologi.

I Store Klinteskov finder I GeoCenter Møns Klint som viser hvordan landskabet er blevet skabt af bl.a. is, vulkaner og smeltevand. Her får I også historien om hvordan livet udviklede sig fra små organismer som alger og plankton til hajer, hvaler og store øgler. I 3D biografen vises der film om dinosaurer.

I landskabet omkring GeoCenter Møns Klint venter en svævebane, naturstier og udsigtspunkter. Udsigten fra toppen af klinten er fantastisk; den skal simpelthen opleves!

Den største by på Møn er Stege, der har rødder tilbage til midten af 1200-tallet. Mange af de flotte bygninger der igennem tiden er blevet opført, står der den dag i dag. Det gælder f.eks. Mølleporten, Stege Kirke, købmandsgården Hages Gård ved havnen), toldboden (som nu er turistinformation), Kammerrådgården og det gamle rådhus. Smut en tur forbi Stege og få et kig ind i ”gamle dage” på Møn.

Klintholm Havn er også altid en udflugt værd. Om sommeren kan I herfra sejle en tur ud på Østersøen og nyde udsigten til de stejle, hvide skrænter som Møns Klint består af, ude fra havet. Udsigten er betagende, og sejlturen er en hyggelig oplevelse for hele familien. I Klintholm Havn finder I også et røgeri som mange besøger for at tage friskrøgede fisk med tilbage til sommerhuset.

Leje af sommerhus Møn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Møn med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Møn har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Møn nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Møn - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Møn. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Møn. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Møn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Møn her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Møn, et feriehus Møn eller en feriebolig Møn er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie Møn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Møn nu!

Vælg mellem 235 sommerhuse

Områdeanmeldelser

18 voksne 5 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Når man kan lide ro.
Råbylille
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Dejlig natur
Møn
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Skøn natur, kort vej at gå til en smuk strand
Ulvshale Strand - Møn
6 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Vi var kun indendørs så fik ikke set området
Råbylille
7 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode muligheder for ture. Men også gode udenomsarealer ved huset.
Ulvshale

Attraktioner

Andre artikler