I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
Vælg mellem 6.154 sommerhuse Destinationer under Østjylland
Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.
Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft. Huset ligger på en dejlig, plan naturgrund med masser af plads til leg og boldspil, tilbagetrukket fra vej og støj. Emne nr. 130-D16440

Det er langs den østjyske kyst at du finder mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark.

Naturen er i topklasse i denne del af Danmark. Lystfiskere har nærmest uanede muligheder, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.

Her venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, så du kan godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder i Østjylland:
Als er et meget eftertragtet område, som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene er en af de bedste grunde til at vælge Als, her ligger den ene dejlige sandstrand efter den anden. I Universe er sjov en videnskab, og i kommer (næsten) med i kampene i 1864. For lystfiskere er Als det rene Eldorado af muligheder. I Sønderborgs mange butikker er der rig mulighed for shopping.

Juelsminde et stort og populært område ved den jyske østkyst som byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er en stribe af de mest børnevenlige strande i Østjylland. Der er mange sjove aktiviteter på frilandsmuseet Glud Museum. Kig indenfor på gården Ankerslund og se traktorer og køer i lange baner. Der er masser af muligheder for shopping i området.

Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.

I Randers Regnskov kan I træde ind i en anden verden og tage på eventyr i junglen. Her kan I, til lyden fra de brusende vandfald, opleve fritlevende dyr og planter fra de tropiske regnskove i Sydamerika, Asien og Afrika.

Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.

Grenå er et flot beliggende og fredeligt område omkring en af Danmarks hyggeligste købstæder. Lidt overraskende finder I faktisk to af landets absolut bedste badestrande lige uden for byen. Vandet er lavt, sandet er fint og derfor er den super til familier med mindre børn. Her er også suveræne muligheder for lystfiskeri og I må endelig ikke gå glip af byens store attraktion, Kattegatcentret.

Øster Hurup er et af de mest eftertragtede områder langs den jyske østkyst. Glæd jer til en dejlig strand eller ta’ en tur i badeland. Besøg Lille Vildmosecentret, som byder på mange spændende oplevelser for hele familien. Se også hvordan man laver salt over åben ild i Mariager Saltcenter. Øster Hurup er et skønt område med masser af ferieoplevelser.

Leje af sommerhus Østjylland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Østjylland med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Østjylland på den letteste måde. Lej dit sommerhus Østjylland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Østjylland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Østjylland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Østjylland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Østjylland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Østjylland her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Østjylland, et feriehus Østjylland eller en feriebolig Østjylland er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Østjylland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Østjylland nu!

Vælg mellem 6.154 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler