Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
Vælg mellem 2.567 sommerhuse Destinationer under Limfjorden
Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende på en stor naturgrund, ca. 1.500 m fra den særdeles børnevenlige sandbadestrand i Hou ved Limfjorden. I Hou er der et lille hyggeligt havneområde, restauranter og indkøbsmuligheder. Emne nr. 192-1243

Gjellerodde Strand og Vinkelhage Strand ved Lemvig er et par dejlige og meget børnevenlige strande; det samme gælder Øster Hurup strand som ligger ved den østlige ende af Limfjorden. Ind imellem finder I bl.a. Bremdal Strand ved Struer og Toftum Bjerge Strand, som også er en udflugt værd. Det samme gælder for områdets største ø, Mors, som byder på stribevis af børnevenlige sandstrande. Uanset hvor I vælger at tage hen, kan I glæde jer til nogle hyggelige timer sammen med børnene i rolige og naturskønne omgivelser.

I midten af det hele ligger Løgstør, som er bedre kendt som Muslingebyen. Den er en oplevelse for alle sanser. Byens unikke placering ved Limfjordens bredder, dens natur og dens mange oplevelsesmuligheder gør, at Løgstør er et af de bedste og mest interessante steder at besøge.

I Struer er det ikke kun Bremdal Strand der lokker med ferieoplevelser på første klasse. Det samme gælder nemlig Struer Museum, som på en spændende og levende måde fortæller om livet på egnen omkring byen siden 1500-tallet. Fjorden, Jernbanen, Bang og Olufsen og byens store digter, Johannes Buchholtz er de største temaer i fortællingen. Kig ind og se de flotte udstillinger sammen med børnene.

I Aalborg Zoo sker der noget vildt året rundt og hele familien kan være sammen om både sjov leg, læring og underholdning. Her kan du se trænede dyr på Zoofari-Scenen, udfordre dig selv på naturlegepladsen og grille din egen mad.

Genoplev barndommens- eller bedstemors stue i Dansk Nutidsmuseum ved Aars. Her finder I mange sjove klenodier og det er et sjovt tilbageblik i tiden for både store og små.

Der er gode muligheder for en underjordisk oplevelse i området. Besøg f.eks. Danmarks ældste kalkmine Daugbjerg Kalkgruber. Her er en enestående chance for at opleve flagermus på nært hold, og I kan gå på opdagelse i de buede gange og krogede labyrinter for at finde Jens Langknivs hule. Eller verdens største kalkmine Mønsted Kalkgruber med hele 60 km minegange og et enestående multimedieshow.

På Mors venter mange spændende timer med børnene i Jesperhus Feriepark. Glæd jer til både inden- og udendørs vandland, hyg jer i legeland og nyd synet af og duftene fra de tusinder og atter tusinder af farvestrålende blomster som findes ind imellem det hele.

Leje af sommerhus Limfjorden med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Limfjorden med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Limfjorden er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Limfjorden nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Limfjorden - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Limfjorden. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Limfjorden. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Limfjorden hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Limfjorden her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Limfjorden, et feriehus Limfjorden eller en feriebolig Limfjorden er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Limfjorden til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Limfjorden nu!

Vælg mellem 2.567 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 5 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Perfekt område tæt på vandet det sidste hus på vejen.
Hou
1 voksen 0 børn 2 husdyr 10 overnatninger 2024 maj
mener I omgivelserne? Det er et skønt sted, men hovedvejen er et problem.
Agger
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Vi var der udenfor sæsonen så alt var lukket men der er sikkert et dejligt liv om sommeren
Hvalpsund
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Dejlig beliggenhed og dejligt med flere lækrere og masser af havemøbler
Fur
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Kunne ikke få en bedre udsigt fra huset.
Gullerup

Attraktioner

Andre artikler