I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
Vælg mellem 6.611 sommerhuse Destinationer under Nordjylland
Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland

I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.

Det er langs den nordjyske kyst at du finder mange af de bedste strande der findes i Danmark.

Naturen er i topklasse i denne del af Danmark. Lystfiskere har nærmest uanede muligheder, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.

Her venter også andre ferieoplevelser og aktiviteter i stribevis, så du kan godt begynde at glæde dig til en hyggelig og afslappende ferie med masser af tid til hinanden. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder indenfor til et fantastisk eventyr under havets overflade.

Der venter også hele familien en hyggelig dag i SPRINGEREN Maritimt Oplevelsescenter i Aalborg.

Her kan du læse mere om de mest populære ferieområder i Nordjylland:
Blokhus var oprindeligt et lille fiskerleje, men er nu et stort og meget populært sommerhusområde med en super dejlig strand. Her er et væld af cafeer og restauranter og også af mange forskellige butikker. Landskabet omkring Blokhus består af fredelige områder med skov, klitter og hede, så her er gode muligheder for vandreture, cykelture og ridning. Fårup Sommerland ligger lige uden for døren.Se alle sommerhuse i Blokhus her.

Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster. Se alle sommerhuse i Løkken her.

Lønstrup er et særdeles naturskønt og meget populært område, hvor I finder flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig. Naturen er i særklasse, og har tiltrukket mange kunstnere som har deres værksteder og butikker i Lønstrup. Nyd solnedgangen fra stranden eller de høje klitter. Se alle sommerhuse i Lønstrup her.

Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener. Se alle sommerhuse i Skagen her.

Sæby på østkysten er et fredeligt og naturskønt område, hvor I finder en række skønt beliggende sommerhuse. Her er en række børnevenlige strande og et charmerende købstadsmiljø med super gode muligheder for shopping. For lystfiskere er Sæby det rene eldorado. Se alle sommerhuse i Sæby her.

Vælg mellem 6.611 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Tæt på vand og indkøb
Aalbæk
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejlig beliggenhed i Løkken by. Men huset ligger ud til en befærdet vej, hvorfra der er en del støj.
Løkken
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
??????????
Aalbæk
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
pragtfuld natur der oser af RO.
Bulbjerg
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Dejlig område , husk myggebalsam
Gl. Skagen

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler