Ærø er en af de smukke øer der ligger i Det Sydfynske Øhav. Den er et populært ferieområde, hvor du finder omkring 100 skønt beliggende sommerhuse. Her er tre charmerende byer, super børnevenlige strande, flot natur og suveræne muligheder for lystfiskeri.
Vælg mellem 46 sommerhuse Destinationer under Ærø
Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer med en hyggelig gårdhave beliggende i Marstal på det sydlige Ærø.
Velholdt skipperhus i 2 etaget til 4 personer beliggende i Marstal på det sydlige Ærø. Til huset hører en hyggelig lukket gårdhave med grill og fiskerenseplads. Fra stuen er der havudsigt. Fra huset er der 50 m til lystbådehavnen og få hundrede meter til en god badestrand og indkøb. Emne nr. 084-M70104

Der er tre byer på Ærø: Ærøskøbing, Marstal og Søby. De er alle tre et besøg værd, men under alle omstændigheder bør I tage en tur til øens ”hovedstad” Ærøskøbing. Det er en gammel by, og mange af de gamle huse står der den dag i dag. De smalle gader bringer næsten stemningen fra middelalderen tilbage.

Ærø er ikke så stor, og derfor vil der aldrig være langt til en af de dejlige strande I finder på øen. De bedste ligger ved de tre byer, og er dejlige sandstrande med lavt vand; der er derfor utroligt børnevenlige. Tæt ved vandet ligger de små charmerende strandhuse, som er et af Ærøs særlige kendetegn.

På trods af Ærøs beskedne størrelse er landskabet ret varieret. Den nordlige del er præget af bakker, mens landskabet mod syd er fladt. Omgivelserne åbner mange muligheder for vandre- og cykelture. Besøg f.eks. den høje Voderup Klint eller følg Østien fra Søby i vest, videre til Ærøskøbing og derfra til Marstal.

Hvis der lystfiskere i familien må I endelig huske at pakke grejet med i bilen, for der er masser af muligheder for at kaste snøren ud under opholdet på Ærø. Her er hele 60 kilometer kyst som byder på rigtig gode muligheder for at fange havørreder. Nørremarken, Borgnæs Nakke og Eriks Hale er særligt gode steder, men der er også mange andre muligheder for at prøve lykken både med flue og spinner.

Privat sommerhusudlejning Ærø - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Ærø har private ejere. Af den grund kan du reelt kun leje et privat sommerhus Ærø. Når du vælger at leje sommerhus privat Ærø hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du lokal service på alle destinationer igennem Felines professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Ærø? Svaret er enkelt: Lej sommerhus privat Ærø hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Ærø
Her vil du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Ærø. Vi har samlet sommerhuse Ærø fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Ærø på ét sted!

Leje af sommerhus Ærø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Ærø med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Ærø har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Ærø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Ærø - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Ærø. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Ærø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Ærø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Ærø her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Ærø, et feriehus Ærø eller en feriebolig Ærø er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Ærø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Ærø nu!

Vælg mellem 46 sommerhuse

Andre artikler