Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
Vælg mellem 465 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
I det smukke Midtjylland ved Kvie Sø ligger dette dejlige sommerhus til 18 personer.
I det smukke Midtjylland ved Kvie Sø ligger dette dejlige sommerhus til 18 personer midt i den storslåede natur. Huset ligger centralt for udflugter til hele Jylland, som f.eks. LEGOLAND, Løveparken Givskud Zoo, Djurs Sommerland m.m. Emne nr. 160-B3280

De naturskønne omgivelser og kuperede terræn i Bryrup indbyder til mountainbike aktiviteter i alle sværhedsgrader, og i Brædstrup er der mulighed for en ridetur i skoven på islandske heste. I Søhøjlandet ved Silkeborg kan naturen opleves både til hest, med golfkølle, i løbe- eller travesko, på hjul eller ski, i båd - og på varme sommerdage også i badetøj. Midtjyllands har mange cykel-og vandrestier og skovene et rigt dyreliv. I dyrehaven i Løvbakkerne nord for Herning kan I være heldige at møde dådyr. Stierne er asfalterede, så kørestole og barnevogne også kan komme rundt i skoven. Skal adrenalinen helt i top, er der mulighed for at hoppe ud i faldskærm på Herning Flyveplads. Book et tandemspring hos DropzoneDenmark.dk og få en oplevelse for livet.

Tæt på Kølkær finder I Søby Brunkulslejer, hvor den særprægede natur og museet fortæller om perioden 1940-1970, hvor det brune guld blev udvundet. På museet ses efterladte redskaber, køretøjer og maskiner, autentiske boliger, købmandsbutikken, smedjen og et brunkulsleje i miniformat. Det er vigtigt at respektere skiltene i området, da der stadigt er risiko for skred.

Silkeborg er kendt for kunst i verdensklasse takket være Asger Jorn. På Museum Jorn kan I opleve hans mange farverige malerier, skulpturer, keramik, grafiske værker og billedvævninger. På KunstCentret Silkeborg Bad er der skiftende udstillinger af danske og udenlandske kunstnere i den smukke gamle kurbadsbygning og skulpturpark.

Mere kunst i samme høje klasse finder I på Kunstmuseerne HEART og COBRA-kunstnerne Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Birk Centerpark i Herning. Her ligger også gigantskulpturen Elia, De Geometriske Haver og Skulpturparken, så der er masser at se på.

Melder shoppinglysten sig, er hjælpen nær. herningCentret har 80 butikker og cafeer og er kåret som Danmarks bedste shoppingcenter. Der er også fine shopping og cafe muligheder i Herning City. I Silkeborg er de mange forretninger, caféer og restauranter samlet i et net af hyggelige gågader tæt på det stemningsfyldte havneområde med hjuldampere, kanoer og iskiosker. En tur med hjuldamper på søerne er en dejlig oplevelse. Det er muligt at stå af ved foden af Himmelbjerget og tage turen til fods de 147 meter til toppen.

Jyllands Park Zoo i Haunstrup kaldes ikke uden grund for børnenes paradis. I den meget børnevenlige zoo kan der bl.a. klappes, fodres, rides, sejles, køres i minitog og selvfølgelig beundres vilde dyr.

En anden stor oplevelse for dyrevenner er Givskud Zoo. Her kan I køre en tur på safari-ruten gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og blandt løverne i deres territorium. Enten i egen bil eller med safaribussen. Zooens dinosaurpark viser den største udstilling nogensinde i Danmark med flere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse. De ser skræmmende levende ud, f.eks. den kødædende Tyrannosaurus rex og Torvosaurus, der er den største dinosaur, der har levet i Europa.

Legoland i Billund er altid et besøg værd – også selvom I har været der mange gange før, da der hele tiden kommer nye bygninger og forlystelser til – alt sammen naturligvis af Legoklodser. Legoland er fyldt med inden- og udendørs aktiviteter og udfordringer for hele familien.

Har I lyst til en aktiv og hyggelig familiedag ude i naturen, er WOW PARK i Skjern og Billund fyldt med sjov og leg. Både højt oppe i træerne og nede på jorden. Der er mulighed for at købe mad og forfriskninger i parkerne.

Museum Midtjylland består af fem kulturhistoriske museer, som hver især fortæller en bid af den midtjyske historie. Både den som er flere tusinde år gammel. Og den som stadig lever i minder, mennesker og håndværk. Så kig forbi, gå på opdagelse i historien – og oplev et Midtjylland både før, nu og i morgen.

Leje af sommerhus Midtjylland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Midtjylland med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Midtjylland er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Midtjylland nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Midtjylland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Midtjylland. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Midtjylland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Midtjylland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Midtjylland her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Midtjylland, et feriehus Midtjylland eller en feriebolig Midtjylland er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Midtjylland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Midtjylland nu!

Vælg mellem 465 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler