Emne nr.: 173-06369
Emne nr.: 173-06369

Det er altid hyggeligt at leje en feriebolig. Her føler man sig hurtigt hjemme. Når man kommer på afstand af den hektiske hverdag, er der bedre tid til hinanden. Den tid kan I nyde i præcis den feriebolig, I ender med at booke. Glæd jer til en ferie, som I i den grad har fortjent!

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det passer rigtig fint i forhold til, at din søgning efter luksus ferie i tyskland har ført dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en kæmpe fordel for dig, at du kan se alle mulighederne på ét og samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde netop den feriebolig, der matcher dine ønsker.

Når du har fundet den feriebolig, du gerne vil have, er der kun tilbage at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det varer kun et kort øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til ferien starter.

Vil du også gerne på luksusferie? Så er en feriebolig med egen swimmingpool det perfekte valg. Det er forkælelse ud over det sædvanlige at have sin helt egen pool til rådighed døgnet rundt. Når du booker en feriebolig med luksusindretning, kan alle feriegæster nyde en ganske speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Ferieboliger med luksusindretning er meget eftertragtede. Derfor er det en god ide at leje din feriebolig med swimming pool, så snart I har overblik over, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I roligt begynde at glæde jer til luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På ferie med familien kan I gå på opdagelse blandt verdensbyen Berlins mange betydelige seværdigheder.

Verdensuret på Alexanderplatz i Berlin er et yndet mødested for byens indbyggere og turister.

Der venter jer en familieferie med uforglemmelige oplevelser på halvøen Darß. De skønne strande og det mangfoldige fugleliv har været med til at gøre området til et yndet feriemål.

På øen Usedom venter der jer de skønneste badebyer. Blandt disse er Bansin, Heringsdort og Ahlbeck - alle med lange badestrande og fine badebroer.

Har I lyst til at lære at surfe og kitesurfe? Surfcenter Wustrow er det helt rigtige sted at lære og ride på bølgerne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 5.052 sommerhuse