Emne nr.: 354-DE-06628-02
Emne nr.: 354-DE-06628-02

Spar mindst 10 procent

Sommerhuse med Last Minute rabat er efterspurgte, fordi de er adgangsbilletten til en ferie, kan vise sig at blive væsentlig billigere, end du i begyndelsen havde forestillet dig. Du vil nemlig altid spare 10 procent, men det er ikke sjældent, at vi ser rabatter, som er betydeligt større.

Her på hjemmesiden giver vi dig altid det største udvalg af sommerhuse med rabat. Det giver dig overblik over mulighederne på en nem og hurtig måde - og dermed også den bedste chance for at gøre en virkelig god handel.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Vi ser ind imellem, at der få dage inden ankomstdatoen sker aflysninger af ophold, der ellers var bestilt længe i forvejen. Her sker det ofte, at ejeren vælger at give en stor rabat, fordi der pludselig opstår en situation, hvor hans sommerhus ellers ville stå tomt. Men ud over disse særlige situationer forholder det sig sådan, at hvis der er 28 dage eller mindre til en periode, hvor et sommerhus ikke er blevet udlejet, kan ejeren vælge at sætte prisen ned.

Hvor kan jeg finde Last Minute sommerhuse?

Det er umuligt på forhånd sige, at der vil være et bestemt antal Last Minute sommerhuse i et bestemt ferieområde på et bestemt tidspunkt. Årsagen er, at det som nævnt kun er ejerne, der kan bestemme, om, og i givet fald hvornår, de vil udleje deres sommerhus til nedsat pris.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad kan jeg gøre?

Der kan med andre ord godt opstå en situation, hvor der i øjeblikket ikke er nogen nedsatte sommerhuse i dette ferieområde. Det er der dog råd for. Konkret anbefaler vi, at du udvider det geografiske område, du søger i. På denne måde øger du nemlig antallet af Last Minute sommerhuse - og på samme tid øger du også mulighederne for at finde et sommerhus med en rabat, der er mere end 10 %.

Vent ikke med at booke dit sommerhus

Der er altid høj efterspørgsel på nedsatte sommerhuse, så når du finder det sommerhus, du synes bedst om, så tøv ikke med at få klaret bookingen.

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, kan du roligt se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er slut, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Berlin er både Tysklands hovedstad og hjemsted for landets regering.

Midt i Tyskland, nærmere bestemt i Storkow i Brandenburg, ligger en spændende og anderledes oplevelsespark. Stedet hedder "Irrlandia", og blandt de mange aktiviteter er hele elleve labyrinter, klatreparkour og trætopssejlbaner.

Verdensuret på Alexanderplatz i Berlin er et yndet mødested for byens indbyggere og turister.

I Tyskland er der mange muligheder, hvis I er vilde med at hoppe i trampolin. Der findes trampolinparker i mange tyske byer, bl.a. i Berlin, Stuttgart, Leipzig og Hamborg.

Tyskland har masser af steder at byde på til en ferie ved stranden. Øen Usedom er et af de oplagte valg.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 4.588 sommerhuse