Emne nr.: 354-DE-00041-26
Emne nr.: 354-DE-00041-26

Uanset hvilken feriebolig, du bestemmer dig for, kan du roligt begynde at glæde dig til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I har masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter i nærområdet sammen med familien.

Jo flere ferieboliger du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop den feriebolig, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig den feriebolig, der matcher dine krav, står I næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage, og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den klares nemt og enkelt over nettet.

Hvor meget kan jeg spare?

Uanset hvilken feriebolig med Last Minute rabat du kigger på, kan du være sikker på én ting: Du vil altid få et afslag på mindst 10% af lejeprisen. Med lidt held, kan du også spare mere end det; det er således ikke sjældent, at vi ser væsentligt større rabatter.

Vi har samlet det største udvalg af nedsatte ferieboliger, så hos os får du det bedste overblik over alle mulighederne.

Hvornår er der Last Minute tilbud?

Hvis en feriebolig fortsat er ledigt i en bestemt periode, og hvis der er 28 dage eller mindre til denne periode starter, kan ejeren vælge at sætte prisen ned. Det er imidlertid fuldstændig op til den enkelte ejer, så det er ikke noget, der er faste regler for.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Der er ikke nogen form for mønster i, hvornår og hvor der opstår Last Minute tilbud. Af den grund er det ikke muligt at pege på et bestemt ferieområde og sige, at der på et givent tidspunkt i fremtiden vil være de fleste Last Minute ferieboliger i netop dette område.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad kan jeg gøre?

Hvis der ikke er nogen Last Minute tilbud i det område, du egentlig havde tænkt dig til at starte med, anbefaler vi, at du udvider din søgning, sådan at du søger i et større geografisk område. Jo færre krav du stiller, jo flere ferieboliger med rabat vil du få at vælge mellem.

Book din feriebolig hurtigst muligt

Uanset hvilken feriebolig med Last Minute rabat, du vurderer, bedst matcher dine ønsker, så er én ting stensikker: Der er andre end dig, der er på udkig efter et godt tilbud, så det er vigtigt, at du med det samme får booket din feriebolig.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland kan se tilbage på en bevægende historie. Ikke mindst den tidligere delte by Berlin tiltrækker besøgende fra hele verden.

På øen Usedom venter der jer de skønneste badebyer. Blandt disse er Bansin, Heringsdort og Ahlbeck - alle med lange badestrande og fine badebroer.

På oplevelsesbanegården Mellemsee i Teltow-Fläming kan man bl.a. hygge sig med en familiedyst på den 18 hullers minigolfbane. Her kan man også more sig med at køre en tur på draisinerne.

Holder I ferie i Berlin, må I ikke gå glip af det betagende syn at se byen fra oven. Den bedste udsigt fås fra fjernsynstårnet på Alexanderplatz.

I det historiske landskab "Ruppiner Land" nordvest for Berlin venter jer mange skønne naturopleveler. På bondegården "Alpakahof" kan I stifte bekendtskab med de prægtige dyr.

Berlin er ekstra smuk ved juletid. Besøg julemarkederne på Alexanderplatz, ved Gendarmenmarkt eller ved Gedächtniskirche og smag på de mange lækkerier som f.eks. friske mandler og candyfloss,

Midt i Tyskland, nærmere bestemt i Storkow i Brandenburg, ligger en spændende og anderledes oplevelsespark. Stedet hedder "Irrlandia", og blandt de mange aktiviteter er hele elleve labyrinter, klatreparkour og trætopssejlbaner.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker din feriebolig til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 4.543 sommerhuse