Emne nr.: 173-06369
Emne nr.: 173-06369

Drømmen om en dejlig ferie sammen med dine nærmeste i en ferielejlighed med pool er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på hjemmesiden finder du nemlig det største udvalg af ferielejligheder med pool. Dermed får du det bedste overblik over alle mulighederne og betyder, at du nemt og enkelt kan finde og booke præcis den ferielejlighed med pool, som du foretrækker.

En ferielejlighed med pool er den ultimative form for ferie. I har fri adgang til jeres egen pool og vil helt sikkert elske de hyggelige timer, I kommer til at tilbringe sammen i det skønne, tropiske klima i poolafdelingen.

Det kan virke helt uoverskueligt at arrangere en hel uges ferie, hvor alle kan være med, når man er uden for den tid af året, hvor skolerne holder ferie. Alles kalendere er fyldt til randen, næsten uanset hvor langt man kigger frem i tiden. Heldigvis er der en alternativ løsning: Vælg i stedet et weekendophold eller en miniferie. Så skal I kun finde 2-4 dage, og så bliver det væsentligt nemmere at få tingene til at hænge sammen.

En ferielejlighed er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I en ferielejlighed er tiden helt jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

Søgningen efter en ferielejlighed foregår nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af skønt beliggende ferielejligheder. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde netop den ferielejlighed, der passer til jer.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt din ferielejlighed, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Berlin er både Tysklands hovedstad og hjemsted for landets regering.

Kan hele familien lide at bage? Så afsæt en dag til et besøg på gården "Hof Kokurin" i Naugarten, hvor I kan bage brød og snobrød. Her er også en legeplads og en badesø.

Den hyggelige tur fra Putbus til Göhren med det lille tog "Rasender Roland" er en sjov oplevelse for både store og små togentusiaster.

Jagtslottet Granitz ligger i biosfærereservatet i den sydøstlige del af øen Rügen. Der er 140 trin til toppen af det 38 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er den smukkeste udsigt over skovområdet. I klart vejr kan man se helt til Stralsund og Hiddensee.

I „Friedrichstadtpalast“ i Berlin er der mange timers god underholdning for hele familien. De voksne kan glæde sig til unikke revyer, og familiens yngste vil synes om de spektakulære børneforestillinger.

I det historiske landskab "Ruppiner Land" nordvest for Berlin venter jer mange skønne naturopleveler. På bondegården "Alpakahof" kan I stifte bekendtskab med de prægtige dyr.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker din ferielejlighed til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Såfremt du finder den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til den ferielejlighed, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5.052 sommerhuse