Emne nr.: 136-DBW106
Emne nr.: 136-DBW106

Når du ved at planlægge familiens kommende ferie, siger det sig selv, at der skal være plads til alle. Hunden skal selvfølgelig også med; ferien ville ikke blive den samme uden den. Du kan være 100% sikker på, at hele familien vil nyde at have rigeligt med plads og frisk luft omkring jer.

På Feline Holidays har vi samlet alt på ét sted. Her finder I markedets største udvalg af ferieboliger med 1-4 husdyr tilladt. Så kan den kæledyrsvenlige ferie godt begynde!

I bestemmer helt selv, hvad ferien skal byde på, når I lejer en feriebolig. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder lokalområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i den feriebolig, I ender med at booke.

Den mængde ferieboliger, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop den feriebolig, der opfylder familiens krav. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt din feriebolig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Børnefamilier på ferie i Tyskland kan både se frem til spændende seværdigheder og attraktioner i byerne og oplevelsesrige dage ved Nord- og Østersøen.

Midt i Tyskland, nærmere bestemt i Storkow i Brandenburg, ligger en spændende og anderledes oplevelsespark. Stedet hedder "Irrlandia", og blandt de mange aktiviteter er hele elleve labyrinter, klatreparkour og trætopssejlbaner.

Det er ikke kun børn, der kan lide at lege med ler. Et besøg i keramikværkstedet i Fürstenwalde vil afdække hidtil ukendte talenter hos de fleste. Derefter kan det anbefales at tage en tur forbi den lokale dyrehave eller friluftsbadet "Schwapp", der bl.a. har Tysklands eneste vandrutschebane med vand fra bjergene.

Der venter jer en familieferie med uforglemmelige oplevelser på halvøen Darß. De skønne strande og det mangfoldige fugleliv har været med til at gøre området til et yndet feriemål.

I Beelitz-Heilstätten venter jer magiske oplevelser. Fra den 320 meter høje trætopsbane "Baum & Zeit" er der den smukkeste udsigt over ruiner af alpehuse. Man kan også booke en guided tur gennem parken, hvor man kan opleve gamle slotte, mange andre bygninger og ruiner.

Den gamle bydel i Lübeck er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Bydelen indbyder med de smukke teglstenshuse og smalle stræder til en hyggelig byvandring.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 32.020 sommerhuse