Emne nr.: 521-DMG031012-P
Emne nr.: 521-DMG031012-P

I kan godt begynde at glæde jer til en dejlig ferie i uge 29. Det bliver godt at slippe væk hjemmefra og nyde, at I har masser af tid til hinanden - og til de mange oplevelser, som området omkring jeres feriebolig byder på.

Mængden af ferieboliger, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de ferieboliger, der er ledige i uge 29.

Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en skøn ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt, når du er i færd med at planlægge familiens næste ferie. Herved opnår du nemlig de bedste muligheder for at finde netop den feriebolig, der matcher jeres krav. På det punkt finder du ikke et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen kørt igennem, sådan at den feriebolig, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland består af 16 bundesstater, der alle har hver sine attraktioner og seværdigheder, så her venter jer mange gode oplevelser.

Det tyske Oceanografiske Museum i Stralsund er et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Akvarierne Schwarmfischbecken og Gezeitenbecken er blandt museets højdepunkter.

På oplevelsesbanegården Mellemsee i Teltow-Fläming kan man bl.a. hygge sig med en familiedyst på den 18 hullers minigolfbane. Her kan man også more sig med at køre en tur på draisinerne.

I Gardens of the World i området Marzahn i Berlin finder man havekunst fra hele verden. Nyd en slendretur i de forskellige temahaver på de klapvognsvenlige stier, ta' en tur med svævebanen og benyt jer af alle de familievenlige aktiviteter, som haven byder på.

I Beelitz-Heilstätten venter jer magiske oplevelser. Fra den 320 meter høje trætopsbane "Baum & Zeit" er der den smukkeste udsigt over ruiner af alpehuse. Man kan også booke en guided tur gennem parken, hvor man kan opleve gamle slotte, mange andre bygninger og ruiner.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig gennem os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 41.186 sommerhuse