Emne nr.: 136-DBW106
Emne nr.: 136-DBW106

Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for, kan I alle roligt begynde at glæde jer til I skal afsted. Der venter jer en herlig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

Det er vigtigt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine behov. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt, nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

I kan roligt se frem til ferien i en feriebolig med plads og hjerterum til familiens kæledyr. Så kan I nyde tiden sammen og slippe for bekymringer om, at få familiens firbenede medlemmer passet et andet sted.

Jo flere ferieboliger, hvor husdyr er velkomne, du kan vælge mellem, jo bedre muligheder får du for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig til hver en tid det største, samlede udvalg af ferieboliger, hvor I er velkomne til at tage jeres dyr med. Nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland består af 16 bundesstater, der alle har hver sine attraktioner og seværdigheder, så her venter jer mange gode oplevelser.

I „Scharmützelbob“ i Petersdorf kan man kælke året rundt. Helårskælkebanen sørger for nervepirrende oplevelser, og i det indendørs område kan man prøve at ride på "tyre". Her kommer man ikke lige til at kede sig.

Kan hele familien lide at bage? Så afsæt en dag til et besøg på gården "Hof Kokurin" i Naugarten, hvor I kan bage brød og snobrød. Her er også en legeplads og en badesø.

Det er ikke kun børn, der kan lide at lege med ler. Et besøg i keramikværkstedet i Fürstenwalde vil afdække hidtil ukendte talenter hos de fleste. Derefter kan det anbefales at tage en tur forbi den lokale dyrehave eller friluftsbadet "Schwapp", der bl.a. har Tysklands eneste vandrutschebane med vand fra bjergene.

Berlin er ekstra smuk ved juletid. Besøg julemarkederne på Alexanderplatz, ved Gendarmenmarkt eller ved Gedächtniskirche og smag på de mange lækkerier som f.eks. friske mandler og candyfloss,

Det indendørs legeland "Bambooland" i Wildau er et paradis for børn i alle aldre. Her er bl.a. et boldbassin, trampolin og en korkrutschebane. Her er underholdning til mange timer.

Året rundt er Østersøen et besøg værd. Vinterbadere kan med fordel besøge oplevelsesbadet "Hansedom", hvor man efter en tur i det kolde vand kan glæde sig til en tur i sauna og wellness afdelingen.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 32.020 sommerhuse