Emne nr.: 354-DE-38889-74
Emne nr.: 354-DE-38889-74

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, kan I alle roligt begynde at glæde jer til I skal afsted. Der er lagt op til en skøn ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de aktiviteter, som nærområdet byder på.

Din søgning efter ”ferie i tyskland ved vandet” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af ferieboliger. Fordelen for dig er, at du kan danne dig et overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder familiens behov.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din feriebolig, er næste skridt at få bookingen klaret. I denne situation er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen klaret, sådan at den feriebolig, der er din favorit, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

En feriebolig ved stranden er det ideelle valg, når du skal finde et udgangspunkt for familiens kommende ferie. Uanset hvilket ferieområde turen går til, er nem adgang til en strand altid en stor fordel. Der vil altid være et stort udvalg af ferieboliger at vælge mellem, fordi langt de fleste er beliggende tæt ved enten havet eller en sø. Derfor er der også rigtig fine chancer for at finde nøjagtig den feriebolig, I drømmer om.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På ferie med familien kan I gå på opdagelse blandt verdensbyen Berlins mange betydelige seværdigheder.

Det er ikke kun børn, der kan lide at lege med ler. Et besøg i keramikværkstedet i Fürstenwalde vil afdække hidtil ukendte talenter hos de fleste. Derefter kan det anbefales at tage en tur forbi den lokale dyrehave eller friluftsbadet "Schwapp", der bl.a. har Tysklands eneste vandrutschebane med vand fra bjergene.

Verdensuret på Alexanderplatz i Berlin er et yndet mødested for byens indbyggere og turister.

Den hyggelige tur fra Putbus til Göhren med det lille tog "Rasender Roland" er en sjov oplevelse for både store og små togentusiaster.

På oplevelsesbanegården Mellemsee i Teltow-Fläming kan man bl.a. hygge sig med en familiedyst på den 18 hullers minigolfbane. Her kan man også more sig med at køre en tur på draisinerne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 8.346 sommerhuse