Emne nr.: 090-29420
Emne nr.: 090-29420

Din søgning efter ”billigste villa i danmark” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Du er nemlig landet på den side, der giver dig det største udvalg af billige villaer.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, siger et gammelt ordsprog. Det gælder den dag i dag. De penge, du sparer ved at leje en villa til en billig pris, kan omsættes til flere ferieoplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Danmark.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, hvilket vil sige i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af villaer, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store villaer med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse villaer hører til i den dyre ende, og derfor vil der sædvanligvis kun være et mindre antal billige villaer til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige villaer, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. Herved kommer der flere villaer med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Vælg en villa som base for jeres næste ferie. Uanset hvilken villa, I bestemmer jer for, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som blot venter på at blive udforsket.

Det er vigtigt, at den mængde af villaer, du får at vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde netop den villa, der opfylder dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet din villa, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Danmark er et charmerende lille land, der gennem historien har spillet den vigtige rolle at danne bro mellem Nord- og Mellemeuropa.

Ved Blokhus i Nordjylland ligger Fårup Sommerland med mange forskelligartede og børnevenlige forlystelser. Parken var den første i Danmark, der indførte, at alle forlystelser var med i entreprisen.

I de danske storbyer finder man spændende Street Food markeder med et imponerende udvalg af spændende retter.

Nationalmuseet i København giver dets besøgende et interessant indblik i Danmarks kulturhistorie.

Det verdenskendte Tivoli midt i København er den næstældste forlystelsespark i verden. Tivoli åbnede i 1843 og har forstået at følge med tiden, så den smukke have også den dag i dag fremstår som en moderne forlystelsespark.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke din villa hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle villaer. Du vil altid være dækket af den, når du booker din villa hos os.

Hvis du finder den villa, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 8.156 sommerhuse