Emne nr.: 136-DMV332
Emne nr.: 136-DMV332

Din drøm om en billig ferie er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort, i og med at din søgning efter ”billige sommerhuse tyskland” har ført dig til denne portal. Her kan du nemlig altid finde det største, samlede udvalg af billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en hel uge.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil opleve, kan du glæde dig til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, det vil sige i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Naturligvis kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til sjældenhederne.

Desuden har den type sommerhuse, der ligger i det ferieområde du har valgt, betydning for priserne. Hvis det eksempelvis er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I tilfælde, hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, råder vi til, at du udvider det område, du søger i. Herved øger du nemlig mængden af de sommerhuse, som indgår i søgningen.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du roligt glæde dig til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til dejlige udflugter og oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tyskland har mange facetter og imponerer som rejseland bl.a. med interessante byer, skove, floder, søer, bjerge og fantastiske strande.

På oplevelsesbanegården Mellemsee i Teltow-Fläming kan man bl.a. hygge sig med en familiedyst på den 18 hullers minigolfbane. Her kan man også more sig med at køre en tur på draisinerne.

Skulle det regne en dag på jeres ferie i Berlin, behøver I på ingen måde kede jer. Børnene vil elske et besøg på Naturhistorisk Museum eller Teknisk Museum.

Kan hele familien lide at bage? Så afsæt en dag til et besøg på gården "Hof Kokurin" i Naugarten, hvor I kan bage brød og snobrød. Her er også en legeplads og en badesø.

Der venter jer en familieferie med uforglemmelige oplevelser på halvøen Darß. De skønne strande og det mangfoldige fugleliv har været med til at gøre området til et yndet feriemål.

I Tyskland er der mange muligheder, hvis I er vilde med at hoppe i trampolin. Der findes trampolinparker i mange tyske byer, bl.a. i Berlin, Stuttgart, Leipzig og Hamborg.

Den solrige ø Rügen imponerer med sine blændende hvide kridtklinter. Den mest berømte er de 118 meter høje Königsstuhl.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3.262 sommerhuse