Emne nr.: 136-DMV332
Emne nr.: 136-DMV332

Med valget af en hytte til en lav pris kan du glæde dig til et både dejligt og billigt ophold, uanset hvilken hytte du bestemmer dig for.

Når du har fundet og lejet den hytte, der matcher dine krav, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og selvfølgelig til at have ekstra godt råd til oplevelser og til at forkæle jer selv.

Det antal billige hytter, du har at vælge imellem, svinger en hel del hen over året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således afgørende betydning for, hvor stort et udvalg du får

Du kan have held til at finde en hytte til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerperioden, men der er langt imellem dem.

Derudover har den type hytter, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det eksempelvis er et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige pris - og det betyder, at der ikke vil være så mange hytter, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige hytter.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige hytter, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i jeres hytte. At I også får nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Den mængde hytter, du kan vælge mellem, har afgørende betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde nøjagtig den hytte, der opfylder familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har fundet den hytte, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Børnefamilier på ferie i Tyskland kan både se frem til spændende seværdigheder og attraktioner i byerne og oplevelsesrige dage ved Nord- og Østersøen.

I den indendørs tropisk botanisk have "Biosphäre" i Potsdam er der feriestemning 365 dage om året. I junglelandskabet er der foruden smukke tropiske planter også lyn og torden, og her er masser af aktiviteter at deltage i.

Den hyggelige tur fra Putbus til Göhren med det lille tog "Rasender Roland" er en sjov oplevelse for både store og små togentusiaster.

Den solrige ø Rügen imponerer med sine blændende hvide kridtklinter. Den mest berømte er de 118 meter høje Königsstuhl.

Midt i Tyskland, nærmere bestemt i Storkow i Brandenburg, ligger en spændende og anderledes oplevelsespark. Stedet hedder "Irrlandia", og blandt de mange aktiviteter er hele elleve labyrinter, klatreparkour og trætopssejlbaner.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din hytte.

Såfremt du skulle finde den hytte, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål vedrørende en hytte, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til din hytte.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den hytte, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 3.247 sommerhuse