Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
Vælg mellem 1.579 sommerhuse Destinationer under Søndervig
Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personeri Søndervig, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit.
Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personer, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit. Omgivelserne er ideelle til travetur i den smukke, barske natur, ligesom Søndervig med butikker, bowlingcenter, badeland m.m. ligger i gåafstand fra huset. Emne nr. 130-C09593

Søndervig strand er en flot, bred sandstrand som hører til blandt de bedste langs Vesterhavet. Nyd livet i det varme sand og hyg jer med at bygge sandslotte sammen med børnene og selvfølgelig med at soppe i vandkanten. ”Terræntæppet” er en sti som giver nem adgang til stranden for alle der gerne vil have barnevogn eller klapvogn med.

Sommeren igennem præges byen af den berømte, internationale sandskulpturfestival. Den er fængslende lige som alt andet i Søndervig. For vandhunde er en tur i badelandet i Søndervig slet ikke til at komme uden om. Ta’ med børnene og få nogle hyggelige timer i bassiner og vandrutsjebaner. Eller måske vil I hellere se hvem af jer der kan tage flest kegler på bowlingbanen? Besøg Beach Bowl og find ud af det.

Søndervig har et stort og moderne bycenter med en stribe forskellige butikker. Her finder I dagligvarer, tøj, sko, sportsudstyr og meget, meget mere. Der er masser af liv og aktivitet i butikkerne om sommeren, hvor det er hyggeligt at shoppe rundt efter gode tilbud. Få kilometer fra Søndervig finder du Kloster Design, som tilbyder et stort udvalg af lys, keramik, glas og meget mere til boligen og dig.

Den flotte natur ved Søndervig åbner mulighed for mange forskellige ferieoplevelser. Søndervig Hestecenter/Ranch tilbyder f.eks. rideture på stranden og på bane, hvis erfaringen eller modet hos børnene ikke rækker til en strandtur. Her er også skydebane, off-roadbane, guldgraveri og legeplads. Dejlige naturoplevelser finder I også i Abildå, hvor Abildå Brunkulsleje er genskabt og I kan her opleve, hvordan kullene blev brudt.

Stranden og klitterne er som skabt til vandreture. Hvis I foretrækker at cykle er der også mange muligheder i det flotte landskab ved havet og fjorden. Lystfiskeri er selvfølgelig også en mulighed. I finder alle former for grej og madding hos Kott Fritid i Hvide Sande og her kan I også booke en havfisketur eller en hyggesejlads med flot udsigt på kutteren M/S Solea.

Skal familien udfordres tilbyder Adventure Park i Ringkøbing et væld af muligheder for både store og små. I skønne og flotte omgivelser kan der dystes på Adventure golfbanen, i minigolf eller hvad med at prøve en kamp i de sjove, oppustelige bumber balls.

I Jyllands Park Zoo, der er beliggende under 50 km fra den jyske vestkyst, er der oplevelser for hele familien og I har mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

WOW PARK i Skjern og Billund byder på masser af udfordringer, sjov og hygge for hele familien. Leg i trætoppene, sving jer i Tarzanslyngerne og spil med kæmpebolde i net højt oppe i træerne. Familiens yngste kan hygge sig med klappegeder, og har hele familien brug for en pause, er der lækker mad i parken.

Leje af sommerhus Søndervig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Søndervig med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Søndervig er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Søndervig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Søndervig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Søndervig. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Søndervig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Søndervig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Søndervig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Søndervig, et feriehus Søndervig eller en feriebolig Søndervig er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Søndervig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Søndervig nu!

Vælg mellem 1.579 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.