I det fredelige vestjyske landskab ligger den idylliske by Hee. Dette fantastiske stykke jord er garant for en skøn og rekreativ familieferie. Mens landskabet indbyder til udendørsaktiviteter, lokker de nærtliggende byer med seværdigheder og attraktioner.
Vælg mellem 324 sommerhuse
Sommerhus Hee_190-466
Emne nr. 190-466

Med sin rolige beliggenhed er Hee det ideelle feriested for familier, der elsker naturen og som søger en afslappet ferie med samværet i fokus. Den afslappede atmosfære i naturparken er det perfekte sted at lade tankerne flyve og glemme hverdagens rutiner.

I søerne rundt om Hee kan I fiske, og det omkringliggende naturlandskab er det oplagte sted for skønne gåture.

Blot 16 minutter fra Hee lokker de fantastiske badestrande ved Søndervig, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Sommerhusområdet ved Hee er særligt familievenligt, og en lille købmand gør det daglige indkøb nemt. Der ligger flere små landsbyer og større handelsbyer inden for en fornuftig omkreds, så det både er muligt at tage på kortere og længere shoppingture.

En af grundene til at tilbringe ferien i Hee, er det store udbud af aktiviteter. Tæt på ligger et badeland, et paintball-område og en Gokartbane, der alle 3 er sikre hit blandt familiens mindste. På en tur gennem byen betaler det sig at stoppe op ved Holstebrovej 81. Her er JC Christensen forhenværende hjem i dag omdannet til museum for den afdøde politiker, der døde i 1930.

Øen Hindø er også en særlig oplevelse ud for Hees kyst. Der er broforbindelse til øen, der venter med vidunderlige skove, grønne enge og en interessant flora og fauna. Derudover indbyder området omkring feriebyen til familieture, bådudflugter, fisketure og skønne timer i naturen.

En af de mest populære udflugtsmål er ferie- og badebyen Søndervig, der ligger 8 km fra Hee. Her begejstres de besøgende af den fantastiske badestrand, hvor der både er plads til at nyde livet i solen og til sportslige aktiviteter på vandet. På en gåtur kan I stadig se spor fra Atlanterhavsmuren og Anden Verdenskrig i det eventyrlige klitlandskab.

Et absolut highlight i området er den årlige sandskulpturfestival, der finder sted i Søndervig. Søndervig er et besøg værd året rundt og er en af de smukkeste feriebyer ved Vesterhavet. En tur gennem den lille kystby byder på specialbutikker, hyggelige caféer og familievenlige restauranter. Her vil hele familien føle sig velkommen og veltilpas.

Et besøg i Bork Vikingehavn lønner sig. Her tages de besøgende med tilbage til fortiden – godt 1.000 år! I kan både besigtige store vikingeskibe og andre spændende rekvisitter, der giver indblik i de gamle vikingers liv.

Rekonstruerede lagerhuse og kunsthåndværk fra vikingetiden, huse og en stavkirke – alt ligner noget fra en ægte vikingeby. Her bliver den danske historie virkelig vakt til live på en spændende måde, så selv de mindste børn kan være med. Børnene kan blandt andet klæde sig ud og lege sjove lege om søslag på vikingelegepladsen.

Leje af sommerhus i Hee med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Hee med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Hee er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Hee - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Hee. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hee. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hee her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Hee, et feriehus i Hee eller en feriebolig i Hee er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Hee til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hee nu!

Vælg mellem 324 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Der var angivet at der var 1500 meter til vandet - men det var fjorden og ikke havet, som vi havde forventet. Så området var i og for sig fint, men det lå ikke i gåafstand til havet som forventet.
Søndervig
26 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fredeligt område tæt på vand og indkøb.
Vester Husby
2 voksne 2 børn 1 husdyr 8 overnatninger 2023 december
Standen på campingpladsen var ikke helt i top men der er gode muligheder for en fantastisk ferie.
Ringkøbing
12 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Meget øde og langt fra indkøb. Men naturskønt og flot udsigt ud i naturen.
Vedersø Klit
1 voksen 0 børn 1 husdyr 10 overnatninger 2023 oktober
Taget i betragtning at området er SUPERturistområde, så er det her en perle - øde og isoleret - fredfyldt og charmerende. Virkelig et fund af både hus og beliggenhed.
Alrum/Stadil

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet