Klegod er et skønt ferieområde, der ligger på kanten til Vesterhavet. Området har masser af plads både til de, der gerne vil slappe af i fred og ro, og til de feriegæster, som foretrækker en aktiv og oplevelsesrig ferie.
Vælg mellem 621 sommerhuse
Moderne, helt nybygget (2013) luksussommerhus på 120 m² til 8 personer med en god og handicapvenlig indretning, beliggende i Klegod tæt på strand og by i flotte naturomgivelser.
Moderne, helt nybygget (2013) luksussommerhus på 120 m² til 8 personer med en god og handicapvenlig indretning, beliggende tæt på strand og by i flotte naturomgivelser. Huset ligger på en stor natur/klitgrund, hvor der altid kan findes læ på de i alt 130 m² terrasser, hvoraf 40 m² er overdækket. Emne nr. 121-22-2658

Klegod er et dejligt roligt feriehusområde beliggende omkring 5 km syd for Søndervig. Her er kort cykelafstand til byerne Søndervig og Hvide Sande samt til mange andre spændende og interessante attraktioner i oplandet.

Stranden ved Klegod er en skøn sandstrand, hvor I ganske sikkert vil tilbringe mange timer af jeres ferie. Det kan være med lange gåture i vandkanten, eller ved at sidde uforstyrret i klitterne og lytte til havets bølgeskvulp og sagte susen, mens I ser solen gå ned i horisonten. Dagen igennem kan I bade, spille bold, flyve med drage, samle skaller og sten – eller blot nyde solen og slappe af i fred og ro med en god bog.

Hvis der skal friskfangede fisk på grillen om aftenen, kan I måske skaffe dem selv på en fisketur til Klegod Fiskesø. Stedet har to søer på tilsammen 12.000 m2, der er omgivet af fine faciliteter til rensning af fisk, orme- og grejautomat samt vekselautomat. Desuden er der gode læforhold, bord/bænkesæt, opholdsstue med overdækket terrasse og toiletter samt legeplads.

Et adrenalinkick i ferien opnås helt sikkert i Kabelpark Hvide Sande. Medbring blot badetøj og håndklæde – våddragt, hjelm, ski eller board kan lejes på stedet. Ringkøbing Fjord lægger her vand til Danmarks største kabeltrukne vandskibane, som er 800 meter lang og har en kapacitet på 3000 daglige starter. I sæsonen er der dagligt kurser på forskellige niveauer med professionelle instruktører. Alt foregår i trygge rammer og et tilpasset tempo.

Søndervig er en livlig badeby med et stort udbud af aktiviteter, oplevelser og gode mulighed for shopping. Både strand og badevand er også her af virkelig høj kvalitet. I byen afholdes hver sommer International Sandskulpturfestival med varierende tema. Denne attraktion trækker gerne over 120.000 besøgende, som således ser resultatet af mange af verdens mest anerkendte sandskulptørers unikke arbejde. Søndervig har et hyggeligt miljø til shopping i et rigt udvalg af butikker. Bliver I sultne er der ligeledes et bredt sortiment af spisesteder at vælge imellem.

Trænger I til højder i det flade Vestjylland, kan I lægge vejen forbi Lyngvig Fyr, som er beliggende ca. 5 kilometer fra Klegod. Fra toppen af det over 100 år gamle fyr har man en fantastisk udsigt over både hav og fjord. Efterfølgende kan man gå ind i fyrmestergården og opleve en udstilling om stedets historie samt lade sig friste af de spændende tilbud i både museumsbutikken og -cafeen!

Leje af sommerhus Klegod med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Klegod med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Klegod på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Klegod nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Klegod - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Klegod. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Klegod. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Klegod hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Klegod her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Klegod, et feriehus Klegod eller en feriebolig Klegod er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Klegod til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Klegod nu!

Vælg mellem 621 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Perfekt for os der vil cykle
Klegod
7 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Skønt område, kort afstand til Hvide Sande og Søndervig. Og en mindre gåtur til Vesterhavet.
Klegod
5 voksne 2 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Fin beliggenhed med dejlig læ
Søndervig
4 voksne 0 børn 2 husdyr 6 overnatninger 2024 februar
Skønt område
Søndervig
8 voksne 4 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Dejlig naturgrund og ikke langt til stranden
Søndervig

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet