Med et privat sommerhus i Alrum er det nemt at planlægge ferien, ligesom I kunne tænke jer! Solen, stranden, den friske brise fra havet og de vindblæste klitter ligger lige i baghaven. Tæt herpå ligger også den populære ferieby Søndervig.
Vælg mellem 16 sommerhuse
Sommerhus Alrum_190-129
Emne nr. 190-129

Nær Vesterhavet og tæt ved Stadil Fjord ligger dette skønne feriested. Den brede sandstrand, de bløde klitter og de mange muligheder for aktivferie i området lokker hvert år mange feriegæster til regionen.

Udover solbadning ved havet, er der også gode betingelser for hyggelige lege i vandkanten, når man har børnene med på ferie. Wind- og kitesurfere vil ligeledes få meget ud af en tur på stranden.

Området omkring Alrum har også masser af tilbud til de kulturinteresserede feriegæster. Byen Søndervig byder således på indkøb, restauranter, caféer og museer.

Den brede sandstrand er under beskyttelse, og det er derfor ikke tilladt at køre med bil på denne strækning. Stranden er i stedet ideel for børnefamilier. Den brede strand giver masser af masser af luft og plads omkring jer, så man aldrig føler sig som sild i tønde. Børnene kan bygge sandslotte, lege i vandkanten og bade. Det lave vand gør det muligt for selv familier med små børn at bade uden bekymring. I højsæsonen er badestranden tilmed overvåget af livreddere.

Rundt om Alrum kan man nyde den rekreative natur og den rene, friske luft fra ved havet. Opdag naturen på vandre- og cykelture, der via stisystemer og småveje fører jer gennem det smukke klit- og hedelandskab. Et særligt smukt sted er området mellem Vesterhavet og fjorden.

Selv de yngste familiemedlemmer kan komme med på tur, fordi der er mulighed for både kortere og længere ruter. Hvis man har hunden med, er netop denne region det perfekte feriested: Flere af sommerhusene tillader nemlig husdyr. Området byder også på god plads til at de firbenede familiemedlemmer kan løbe og lege.

Fjorden ligger nærmest lige uden for døren, når I holder ferie i Alrum. Her kan I tage på kombineret picnic-og badetur med børnene. Hvis man lejer et sommerhus i området, er en fisketur også oplagt: Der er gode muligheder for at få noget på krogen både i fjorden og ved havet.

Trænger I til et afbræk fra de rolige omgivelser i Alrum, kan I tage til den nærtliggende by, Ringkøbing. Under de røde tegltage gemmer byen på en helt særlig charme. Her finder I flere butikker med kunsthåndværk, restauranter og indkøbsmuligheder. I byen Hee ligger også en familiepark med mini-zoo, hoppeborg, 3 store fiskesøer og andre spændende oplevelser.

Alrum er også et godt udgangspunkt for længere dagsture med familien. Herfra er der ikke langt til Nørre Haurvig (20km) og museet i Abelines Gaard. Her kan man opleve, hvordan befolkningen i regionen har boet og levet gennem de seneste 150 år. I Thorsminde finder I også et strandingsmuseum, hvor I vil lære mere om det engelsk skib St. Georg´s skæbne.

Der er også mange muligheder åbne, når det gælder oplevelser for familiens mindste. Med bil er der ikke langt til Jyllands Park Zoo med mere end 700 dyr. Hvis man har mod på at køre lidt længere endnu, kan I også give børnene en helt særlig oplevelse i LEGOLAND.

Leje af sommerhus i Alrum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Alrum med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Alrum på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Alrum - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Alrum. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Alrum. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Alrum her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Alrum, et feriehus i Alrum eller en feriebolig i Alrum er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Alrum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Alrum nu!

Vælg mellem 16 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personeri Søndervig, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.