Så skøn kan ferien i et sommerhus med familien blive: Omgivet af fjorden og havet med den skønne sandstrand kan I nyde aktiviteterne i naturen og de mange seværdigheder. Tæt på Heager ligger fiskerlejet Hvide Sande og den gamle by Ringkøbing.
Vælg mellem 258 sommerhuse
Sommerhus Heager_328-K6496
Emne nr. 328-K6496

Blot få kilometer fra jeres sommerhus strækker den lange strand ved Søndervig sig. Stranden blev i 2014 kåret af Berlingskes læsere som den bedste i Danmark.

Her er der noget for enhver strandtype: svømning, solbadning og vandsport. Ved Søndervig kan I opleve et særligt naturfænomen i foråret og i efteråret: De store stæreflokke letter fra marsken og laver smukke formationer på himlen. Fænomenet kaldes Sort Sol og er et absolut highlight, hvis I tilbringer ferien i Heager på disse årstider.

I idylliske Ringkøbing går turen gennem de gamle gader til den rektangulære markedsplads. På torvet ligger Ringkøbing-Skjern Museum og kirken fra det 14. århundrede. 7 kilometer herfra ligger kunstbyen Skjern, der byder på den 4 meter høje skulptur “Ægget“, der tiltrækker en del opmærksomhed. I den gamle hollandske vindmølle finder afvekslende udstillinger sted året rundt.

Et af højdepunkterne ved Heager er Hvide Sande, der ligger midt i klit- og hedelandskabet mellem fjorden og Vesterhavet. Oplev fiskeauktionen, fiskerimuseet og sluseanlægget med klapbroen.

WOW-Park er en klatrepark i Skjern med zipline, outdoor-ture, klatrevægge og rutsjebaner, mens Adventure Park i Ringkøbing byder på familieaktiviteter som minigolf og fodboldgolf samt café i parklignende omgivelser.

Syd for Ringkøbing Fjord ligger Bork Legeland i Hemmet. Den store indendørs legeplads er et hit blandt børn i alle aldre. Hop på trampolin, sus ned af rutsjebanerne, tag på klatretur – her er alt hvad det lille børnehjerte begærer. For de lidt ældre børn er Søndervig Funbike Park det oplagte udflugtsmål. Her kan I give fuld gas på Quadbike-banen.

På vandreture og cykelture kan I opleve området omkring sommerhuset nemt og bekvemt. Rundt om Heager og Ringkøbing er der flere gode stier, hvor I både kan slentre stille og roligt gennem naturen eller opfylde ønsket om aktivferie. En 100 km cykelsti fører jer hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord.

På strandene langs Vesterhavet venter alle former for vandsport: Dykning, sejlsport, kajakture og surfing. Ved Hvide Sande finder I også en kabelpark til wakeboarding. Anlægget er ideelt til både nybegyndere og øvede. Efter turen på (og måske i) vandet, kan man varme sig i saunaen eller med en varm kaffe fra caféen. Neoprendragter og redningsveste samt vandski og wakeboards lejes på stedet.

Hvis I hellere vil bruge vandet til at fange fisk, er der udover fjorden flere gode søer i og omkring Heager, deriblandt Klegod Fiskesø og Søndervig Put & Take.

Privat sommerhusudlejning i Heager - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Heager har private ejere. Af den grund kan man reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Heager. Når du vælger at leje sommerhus privat i Heager hos Feline, havner du ikke i den situation, at noget går galt. Vi er på din side igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder igennem vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Heager? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Heager hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Heager

På denne side kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Heager. Vi har samlet sommerhuse i Heager fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen.

Leje af sommerhus i Heager med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Heager med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Heager på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Heager - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Heager. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Heager. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Heager her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Heager, et feriehus i Heager eller en feriebolig i Heager er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Heager til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Heager nu!

Vælg mellem 258 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personeri Søndervig, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.