Søndervig er en idyllisk kystby i det vestjyske lige ud til Vesterhavets blå bølger. Ved siden af den populære ferieby ligger Stadil Fjord. Efteråret er en særlig tid ved Stadil Fjord, hvor hundredetusinde trækfugle kommer til området.
Vælg mellem 276 sommerhuse
Sommerhus Stadil Fjord_130-C81150
Emne nr. 130-C81150

Men det er ikke kun de fugleinteresserede, der får noget at se til – området byder på masser af smuk natur og spændende aktiviteter for alle slags feriegæster og ferieformer. Rundt om Stadil Fjord – ferskvandssøen med sine over 1700 hektar – er der mange muligheder for ferieaktiviteter, der lokker børnefamilier til.

Tag vandreskoene på og start en tur ud i naturen med dem, du holder af. Her går I igennem klitter, skove og smukke heder. Sving jer op på cykelsadlen og tag på en lang tur langs Danmarks ældste cykelsti, der fører jer fra Søndervig til Ringkøbing. Strækningen er ikke forbundet med en større vej og fører jer i stedet gennem den smukke natur væk fra den tunge trafik.

Derudover findes der mange ridestier, der fører rundt om det flotte ferieområde, der kan ses fra et helt nyt perspektiv, når I sidder på ryggen af en hest.

Hvis man kan lide at fiske er regionen omkring Stadil Fjord det sande paradis. For enden af Stadil Fjord ligger Røjklit Havn – det perfekte udgangspunkt for en fisketur på vandet. Her kan man i ro og mag fange aftensmaden, der kan tilberedes tilbage i jeres hyggelige sommerhus. Hvis I vil opleve området til vands, er en bådtur på Stadil Fjord oplagt.

Tag på skattejagt med børnene og find muslinger og andre skatte fra havet langs strandene ved Stadil Fjord og ved Vesterhavet. For de små feriegæster er Adventure Park tæt på Søndervig en god afveksling. Tag udfordringen op på Adventure Golfbanen og sno jer gennem forhindringer af sten, vand og bunkere. I kan også bowle, spille minigolf eller hvile jer i den hyggelige café og shop med kaffe og is.

Søndervig tilbyder sine gæster et fint udvalg af butikker og spændende varer. På grund af byens beliggenhed ved Vesterhavet og sin nærhed til Stadil Fjord, har flere kunstnere slået sig ned i området. Det betyder, at I kan gå på opdagelse hos smykkekunstnere, ravslibere og kunstmalere.

Et sommerhus ved Stadil Fjord er det bedste udgangspunkt for at kunne opleve området omkring Søndervig. Tag f.eks. på udflugt til Bovbjerg med det 25 meter høje fyrtårn. Når I er kommet til tops, venter udsigten over hele Jylland.

En fantastisk mulighed for at opleve området – også når vejret ikke arter sig – er Skjern Museet i Ringkøbing. Som besøgende kan man lære mere om vikingernes verden eller dykke ned i den vestjyske natur.

Leje af sommerhus i Stadil Fjord med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Stadil Fjord med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Stadil Fjord på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Stadil Fjord - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Stadil Fjord. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Stadil Fjord. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Stadil Fjord her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Stadil Fjord, et feriehus i Stadil Fjord eller en feriebolig i Stadil Fjord er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Stadil Fjord til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Stadil Fjord nu!

Vælg mellem 276 sommerhuse

Områdeanmeldelser

9 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Området super dejligt
Søndervig
25 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Ikke så oplagt til gåture.
Vester Husby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Der var angivet at der var 1500 meter til vandet - men det var fjorden og ikke havet, som vi havde forventet. Så området var i og for sig fint, men det lå ikke i gåafstand til havet som forventet.
Søndervig
26 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fredeligt område tæt på vand og indkøb.
Vester Husby
2 voksne 2 børn 1 husdyr 8 overnatninger 2023 december
Standen på campingpladsen var ikke helt i top men der er gode muligheder for en fantastisk ferie.
Ringkøbing

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet