Ringkøbing er altid en særlig oplevelse, uanset om du vil slentre i de små romantiske, brostensbelagte stræder med kønne gamle huse og stokroser eller shoppe i købstadens specialbutikker. Bykernen omkring det charmerende torv står i dag, som det gjorde i begyndelsen af 1800-tallet. Nyd solen fra det hyggeligt havnemiljø og udsigten over den smukke Ringkøbing Fjord.
Vælg mellem 1.878 sommerhuse
Dette sommerhus i Ringkøbing, til 4 personer bærer præg af en personlig og mere traditionel sommerhusstil, der gør huset rigtigt hyggeligt og får det til at emme af ferie ved Vesterhavet.
Dette sommerhus til 4 personer bærer præg af en personlig og mere traditionel sommerhusstil, der gør huset rigtigt hyggeligt og får det til at emme af ferie ved Vesterhavet. Huset ligger på en naturgrund for enden af en stille og rolig stikvej kun 400 meter fra Vesterhavet. Emne nr. 190-714

Ringkøbing er beliggende direkte ned til Ringkøbing Fjord, tæt på Vesterhavet og Nationalpark Skjern Å. Byen er omgivet af smukke naturområder og stisystemer, som kan opleves både på cykel og til fods. Der er cykelsti rundt om hele Ringkøbing Fjord, en strækning på ca. 125 km. Ringkøbing Fjord er et af Nordeuropas bedste områder til windsurfing, og på grund af den lave vandstand er det nemt og sjovt at lære at surfe her. Ligegyldigt hvor man befinder sig ved Ringkøbing Fjord, finder man smukke og værdifulde naturområder. Fjorden har gennem århundrede været livsgrundlaget for fugle, fisk og mennesker. Uanset vejret og årstiden er fjorden altid et storslået syn.

Også lystfiskere ynder at komme her. Skjern Å er et internationalt kendt lystfiskerparadis, og naturen i ådalen er helt unik med storslåede landskaber og levested for en række planter og dyr, hvor flere er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast i Skjern Enge, findes også spændende gæster som skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Skjern Enge er et fantastisk naturområde og særdeles publikumsvenligt, også for bevægelseshæmmede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren.

Ringkøbing Museum får I et glimt af Vestjyllands historie helt tilbage til 1850. I 2016 åbner udstillingen "Flyvere i natten", som omhandler de 19 allierede fly, som styrtede ned under Anden Verdenskrig. I forlængelse af udstillingen tilbydes guidede ture til bunkerne og radarstationen Ringelnatter ved Houvig Fæstningen.

10 km vest for Ringkøbing ligger Søndervig, der har været én af Danmarks mest besøgte badebyer siden 1800-tallet. Ikke mindst på grund af sin flotte sandstrand. I Søndervig er der med den ny-anlagte terrænsti gode adgangsforhold helt ned til Vesterhavet. I sommermånederne er der livreddere på stranden. Pak en madkurv og nyd en dag i samvær med familien med leg på stranden, solbad og bølgebrus. Skal I have en pause fra solen, er der fine butikker og mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten lige på den anden side af klitterne. Slut dagen af med solnedgangen over Vesterhavet.

Er det for koldt at bade i Vesterhavet, byder Søndervig badeland på 30 grader varmt sommervejr året rundt, 50 m lang vandrutsjebane, morskabsbassiner, vandfald og meget mere. I kan nemt brug en hel dag her, og i badelandets grillbar kan der købes mad og drikke. Søndervig Beach Bowl har underholdning for hele familien med bl.a. bowlingbaner og et 750 m2 stort legeland.

En ridetur på stranden er en oplevelse i topklasse. De arrangeres fra flere ridecentre, f.eks. Søndervig Hestecenter/Ranch og A Krywilygård Hesteudlejning. Der er også mulighed for at vælge en trækketur på Søndervig Hestecenter/Ranch.

Kør en tur 22 km sydpå til Hvide Sande og oplev den særlige stemning på havnen, når fiskekutterne tøffer i havn med lasten fuld af friske fisk. Nyd alt godt fra havet på en af restauranterne i byen eller køb friskfangede fisk med hjem. Slå et smut forbi Kabelparken, et kabeldrevet wakeboard- og vandskianlæg i Hvide Sande. Det er en sjov oplevelse, og alle over 8 år kan være med. I Fiskeriets Hus kan I gå med under vandoverfladen i de store akvarier og oplev de spændende fisk fra hav og fjord. Museet viser Hvide Sandes historie igennem tiderne og afvandingsslusens indvirkning på miljøet i Ringkøbing Fjord.

I Vikingetiden lå Ringkøbing Fjord som en åben vig ud til havet. Derfor kunne vikinger, som lå med deres skibe i læ her bag en pynt ved Bork Havn, nemt sejle ud med deres flåde på de store verdenshave. I dag, godt 1000 år senere, høres stadig krigshyl ved oplevelsescentret Bork Vikingehavn, hvor I kan følge vikingernes daglige liv og studere deres flotte skibe.

Leje af sommerhus i Ringkøbing med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Ringkøbing med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Ringkøbing på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Ringkøbing nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Ringkøbing - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Ringkøbing. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Ringkøbing. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Ringkøbing hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Ringkøbing her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Ringkøbing, et feriehus i Ringkøbing eller en feriebolig i Ringkøbing, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Ringkøbing til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ringkøbing nu!

Vælg mellem 1.878 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Skønt område, kort afstand til Hvide Sande og Søndervig. Og en mindre gåtur til Vesterhavet.
Klegod
5 voksne 2 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Fin beliggenhed med dejlig læ
Søndervig
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Meget åbent område, ikke så meget privatliv. Ligger dejlig tæt på Søndervig og vandet - hvilket trækker op
Søndervig
25 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Ikke så oplagt til gåture.
Vester Husby
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Ligger mega godt, tæt på vand og byen ??.
Søndervig

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet