Lykkelige dage ved stranden, den friske luft fra Vesterhavet, en ferie fuld af fantastiske oplevelser og om aftenen går det tilbage til jeres lille sommerhus. Sådan forestiller de fleste sig ferien i sommerhus ved Vesterhavet. Et sted, hvor drømmen kan gå i opfyldelse, er Kloster ved Søndervig.
Vælg mellem 1.846 sommerhuse
Sommerhus Kloster_190-105
Emne nr. 190-105

Hvert år kåres en af de danske strande til Danmarks flotteste. Stranden ved Søndervig fik den fornemme titel i 2014. En meget ærefuld titel når man tænker på, hvor mange smukke strande der findes i Danmark. Stranden i Søndervig ligger bag de høje klitter og strækker sig vidt og bredt. Trods strandens popularitet føles den aldrig overrendt, fordi der er masser af plads og luft omkring én. For at komme hertil kan man følge Badevej retning strandfornøjelse med klapvogne, trækvogne, parasoller og strandlegetøj.

For familier med børn er det vigtigt at vide, at også sikkerheden er i top. Her kan I bade dagen lang, mens livredderne holder et åbent øje med jer. På toppen af klitten finder I is, strandstole, vandskåle til hunde og toiletter – her er der tænkt på alt. For dem, hvor det fantastiske strandliv med masser af frisk luft og plads til strandaktiviteter ikke er nok, udbydes der ofte yoga- og velværekurser.

En helt særlig attraktion for store og små er Sandskulpturfestivalen, der hvert år løber af stablen i Søndervig. Her kan I se de fantastiske værker af sand, og familiens mindste kan selv få lov at være sandkunstner for en dag. Et besøg her er en sand fornøjelse.

For dem, der allerede har voksne børn, er Vesterhavets bølger og et surfbræt en god kombination. Kloster ved Søndervig er det perfekte surfområde. Det lave vand ved stranden er et godt sted for nybegyndere at øve sig, inden de kaster sig i bølgen blå. Hvis man allerede er øvet, skal man sætte kursen mod Ringkøbing. For kitesurfere er det også nemt: Turen går let gennem klitterne til stranden og direkte ud i vandet.

Apropos Ringkøbing. Et besøg i “Den Vestjyske Hovedstad“ er et must, når man holder ferie ved Kloster. Turen til såvel Ringkøbing som Søndervig er hurtig klaret med bilen eller med cyklerne via Danmarks ældste cykelsti.

Gamle murstenshuse, brostensbelagte gader og en vidunderlig havn præger bybilledet i den charmerende by ved Ringkøbing Fjord. Både havnen og midtbyens gågade byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og gode restauranter. Hvis man har en sød tand, kan man næsten ikke undgå et besøg på bolsjefabrikken “Ringkøbing Bolcher“. Her finder I alskens søde sager og lækre is, der glæder både små og store slikmunde.

Friheden til selv at vælge i en afslappet atmosfære og hyggelige omgivelser rundt om jeres sommerhus: En sommerhusferie i Danmark er en fantastisk måde at holde ferie med børnene på – også når børnene er helt små. Den danske sol, stranden, en god bog og lyden af Vesterhavets bølger der ruller mod land: Det kalder vi afslappet ferie i Danmark.

Leje af sommerhus i Kloster med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Kloster med præcis den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Kloster har aldrig været nemmere.

Udlejning af sommerhuse i Kloster - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Kloster. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Kloster. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Kloster her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Kloster, et feriehus i Kloster eller en feriebolig i Kloster er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Kloster til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Kloster nu!

Vælg mellem 1.846 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Perfekt for os der vil cykle
Klegod
4 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Tæt på stranden, Søndervig og mange seværdigheder.
Houvig
3 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Dejligt område, men der mangler godt nok nogle træer og noget beplantning
Søndervig
9 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Området super dejligt
Søndervig
7 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Skønt område, kort afstand til Hvide Sande og Søndervig. Og en mindre gåtur til Vesterhavet.
Klegod

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet