Stadil ligger mellem Vesterhavet og de smukke fjorde i det idylliske bondelandskab. Glæd jer til endeløse sandstrande og masser af frisk luft på sommerhusferien i Stadil. Her lægges der op til en familieferie i naturens tegn.
Vælg mellem 45 sommerhuse
Sommerhus Stadil_121-22-0097
Emne nr. 121-22-0097

Stadil ligger blandt store marker og grønne områder – lige midt i den smukkeste natur. Bedre betingelser for en afslappet ferie får I ikke. 13 km mod vest ligger Vesterhavets lange sandstrande og Hvide Sande. Mod syd lokker den smukke Ringkøbing Fjord. Godt 30 km mod nord kommer I til de naturskønne områder ved Nissum Fjord og Stadil Fjord.

En enestående natur omgiver således jeres sommerhus, området ved Søndervig og vestkysten ved Holmsland Klit, der siden det 19. århundrede har været et populært sted at bade. I Søndervig finder også en sandskulpturfestival sted 1 gang om året, hvor kunstnere forvandler 12.000 tons sand til de mest fantastiske skulpturer.

Noget I bare må opleve, er fænomenet „Sort Sol“, hvor store stæreflokke danner imponerende formationer i luften og nærmest farver himlen sort. „Sort Sol“ kan opleves over marsken i foråret og efteråret – og det kan betale sig at booke en guidet tur, for at få hele oplevelsen med.

Hvide Sande ligger på en tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Det lille fiskerleje er omgivet af den mest fantastiske natur med høje klitter og vidtstrakte hedeområder. Hvide Sande har også den femtestørste fiskerihavn i Danmark. Tag derfor en tur til havnen og oplev det maritime miljø, fiskeauktionen eller museet Fiskeriets Hus samt sluseanlægget.

Direkte ved Stadil Fjord ligger et 300.000 kvadratmeter stort naturområde ”Jettes Strudsefarm”, hvor I kan komme helt tæt på strudse, emuer, nanduer, vandbøfler og forskellige danske dyr. Til farmen hører også en gårdbutik, hvor I kan nyde hjemmelavede specialiteter til den fortryllende fjordudsigt.

Jyllands Park Zoo ved Haunstrup er et andet godt bud for dyreglade børn. Udover de 500 dyr fra alle verdenshjørner, er der også legeplads, karruseller, rutsjebaner, ponyridning og et tog, der kører jer rundt i parken. Derudover er der hver dag mulighed for at opleve dyrenes fodringstid.

Adventure Park ved Ringkøbing er også et besøg værd. I parken kan I blandt andet spille minigolf, udfordre familien i fodboldgolf eller prøve en af de mange andre sjove fritidsaktiviteter.

Stadil er et outdoor-paradis. Mere end 16 ruter mellem Stadil og Ringkøbing lægger op til aktive timer på ferien. I regionen Ringkøbing-Skjern fører 7 vandrestier og 9 cykelruter jer gennem området ved Skjern Å, Skjern Enge, Thyborøn, Nymindegab, rundt om Stadil Fjord og via Margueritruten ud til Lyngvig Fyr.

Ved havet er der også nok at give sig til. Her står der både windsurfing, kitesurfing og SUP på programmet. I Wow-Park ved Skjern kan I udfordre højdeskrækken, når der skal klatres i trætoppe og ziplines i klatreparken. Er man mere til rolige feriefornøjelser er Oxriver Put & Take det perfekte sted for en fisketur.

Leje af sommerhus i Stadil med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Stadil med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Stadil er simpelthen nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Stadil - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Stadil. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Stadil. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Stadil her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Stadil, et feriehus i Stadil eller en feriebolig i Stadil er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Stadil til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Stadil nu!

Vælg mellem 45 sommerhuse

Områdeanmeldelser

25 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Ikke så oplagt til gåture.
Vester Husby
26 voksne 2 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fredeligt område tæt på vand og indkøb.
Vester Husby
12 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Meget øde og langt fra indkøb. Men naturskønt og flot udsigt ud i naturen.
Vedersø Klit
1 voksen 0 børn 1 husdyr 10 overnatninger 2023 oktober
Taget i betragtning at området er SUPERturistområde, så er det her en perle - øde og isoleret - fredfyldt og charmerende. Virkelig et fund af både hus og beliggenhed.
Alrum/Stadil
4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Selve området er dejlig natur, Søndervig er ikke langt væk hvor der blandt andet er minigolf, streetfood og aktiviteter for børn. Derudover Vesterhavet selvfølgelig og et ravmuseum som er et besøg værd samt VW museum indenfor kort afstand.
Stadil

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet