Houvig ligger tæt ved både Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Vest Stadil Fjord og har derfor virkelig gode faciliteter til både badning, windsurfing og anden vandsport. Området har gode cykelstier og mange attraktioner inden for kort køreafstand.
Vælg mellem 182 sommerhuse
Dette dejlige sommerhus til 10 personer er beliggende i Houvig nær Vesterhavet, på en kuperet grund, med en skøn udsigt over klitområdet.
Dette dejlige sommerhus til 10 personer er beliggende nær Vesterhavet, på en kuperet grund, med en skøn udsigt over klitområdet. Husets terrasser har flere hyggekroge med gode læforhold, hvor man kan sidde ugeneret og slappe af. Emne nr. 121-22-0156

Det attraktive ferieområde Houvig ligger ud til Vesterhavet lige nord for Ringkøbing Fjord. Naturen omkring Houvig består primært af klitlandskab, lynghede og skov. I dette skønne område har I alle muligheder for at få en vellykket ferie, da der både er mange aktivitetstilbud og udflugtsmuligheder inden for kort afstand.

Stranden ved Houvig er en skøn, bred sandstrand, hvor der dog er enkelte områder med sten. Her vil I ganske sikkert kunne tilbringe mange timer med badning, boldspil, drageflyvning eller bare gå og samle flotte strandskaller og sjove sten. Sæt jer også og nyd solnedgangen over havet – og mærk roen og freden sænke sig samtidig med.

Houvig er et fint udgangspunkt for mange forskellige typer ferieudflugter. Kunne I f.eks. tænke jer en tur på hesteryg? Hos Søndervig Ranch, der ligger ca. 5 km syd for Houvig, er der mulighed for ridning for både begyndere og erfarne. Øvede ryttere kan tilmelde sig ”strandturen”, der er helt unik oplevelse for alle sanser!

Der er optimale forhold for såvel badning som windsurfing mange steder omkring Houvig - både ved hav og fjord. De lavvandede områder og gode vindforhold gør det nemt og tilgængeligt at lære at surfe på en tryg måde.

Hele området omkring Ringkøbing Fjord og langs Vesterhavet har kilometervis af gode cykelstier og muligheder for cykeludlejning. Så pak jer en picnickurv, tag en hyggelig tur ud i det blå og nyd tiden sammen, mens I på den måde intensivt oplever både den vestjyske natur og de mange spændende seværdigheder her.

En af de seværdigheder, der ligger tættest på, er Houvig Fæstningen. Det er et fæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig bestående af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, der fungerede som en del af tyskernes atlantvold.

Besøg også Strandgården – Vestjyllands Jagtmuseum, der er beliggende omkring 6 km nord for Houvig. Strandgården er en fredet klitgård, hvor der blandt andet vises en stor udstilling om hjortevildt og dets vilkår/udbredelse i Vestjylland. I denne idylliske attraktion befinder sig også en cafe samt en lille museumsbutik.

Fiskeriets Hus i Hvide Sande, 17 km fra Houvig, er en interessant attraktion for hele familien. Det er et samtidsmuseum for egnen, fiskerihavnen og Hvide Sande. Stedet har både et ferskvands- og et saltvandsakvarie. I saltvandsakvariet kan ses et bredt udvalg af fisk og bunddyr fra Nordsøen, og i ferskvandsakvariet vises fisk fra søer og åer i området. Desuden får børnene mulighed for at komme helt tæt på både fisk, krabber og søstjerner ved ”klappebassinet”. Attraktionen har også udstillinger, der fortæller områdets historie inden for en forskellige emner. Udenfor kan familiens yngste slå sig løs i ”Ålerusen” og de øvrige redskaber på legepladsen, der hører til Fiskeriets Hus.

Privat sommerhusudlejning Houvig - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Houvig er ejet af private. Af samme årsag kan man faktisk kun leje et privat sommerhus Houvig. Når du beslutter at leje sommerhus privat Houvig hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til igennem Felines partnere. Sommerhus privat udlejning Houvig? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Houvig hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Houvig
På dette web site kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Houvig. Vi tilbyder dig sommerhuse Houvig fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er så meget enklere for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Houvig på ét sted!

Leje af sommerhus Houvig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Houvig med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Houvig på den letteste måde. Lej dit sommerhus Houvig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Houvig - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Houvig. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Houvig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Houvig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Houvig her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Houvig, et feriehus Houvig eller en feriebolig Houvig er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Houvig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Houvig nu!

Vælg mellem 182 sommerhuse

Andre artikler om Houvig

 • Sommerhus til leje Houvig

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje Houvig. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Sommerhus til leje houvig Emne nr. 328-J6361
 • Sommerhus Houvig Strand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Houvig Strand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Sommerhus houvig strand Emne nr. 328-J0233

Andre artikler

 1. Sommerhus Søndervig

  Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
  Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personeri Søndervig, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit.
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.