Området mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er et fantastisk ferieområde for hele familien – både for de tobenede og de firbenede af slagsen. De spændende byer, havneområderne, det flotte fjordlandskab og de herlige sandstrande gør regionen til det perfekte feriested.
Vælg mellem 1.531 sommerhuse
Sommerhus Ringkøbing Fjord_130-P62610
Emne nr. 130-P62610

Her har naturen noget at byde på for hele familien. På den hvide sandstrand kan man tage på lange gåture og nyde den friske luft i al slags vind og vejr. Familiens mindste vil uden tvivl hygge sig med at flyve drage eller finde strandfund i vandkanten.

Hvis man er til aktiviteter med mere fart over feltet, kan man prøve kræfter med vandski eller wakeboard i Hvide Sande. Mens børnene og de unge lærer nye stunts på kabelbanen, kan forældre og bedsteforældre nyde en kop kaffe fra publikumspladserne på bænkene.

I området er der også rig mulighed for at de mere øvede sportsentusiaster kan surfe eller kitesurfe. Der tilbydes også kurser i disse sportsarter flere steder langs vandet.

Hvis man godt kan lide at fiske, er området mellem fjorden og havet meget attraktivt. Dagens fangst kan nydes på terrassen i sommerhuset senere på aften, hvor der grilles og hygges til sent ud på aftentimerne.

De fantastiske cykelruter i området indbyder til såvel hyggelige småture som mere actionfyldte mountainbike-udflugter. Cyklerne kan I tage med hjemmefra eller leje direkte i en af de nærtliggende byer. Tag eksempelvis på tur til Lyngvig Fyr, hvor I også finder en legeplads til børnene.

Hvis bymiljøet kalder, er en smuttur til Ringkøbing oplagt. Her kan I klare de fleste indkøb. Selvom Ringkøbing ikke er den største by, kaldes den stadig for ”Vestjyllands hovedstad”, fordi den er fuld af liv og emmer af hyggelig atmosfære.

I den populære turistby, Søndervig, er der også gode muligheder for shopping. Her kan man samtidigt tage forbi og kigge på de flotte sandskulpturer under den årlige Sandskulpturfestival. Hvert år udstikkes der et tema, som nogle af verdens bedste sandskulptører skal holde sig indenfor. De smukke værker vil uden tvivl imponere hele familien.

Hvis en af dagene i sommerhuset melder regn, er der ingen grund til at gå i panik. Så har I nemlig en god undskyldning for at tage til en af de mange svømmehaller eller badelande i området. Her vil store og små familiemedlemmer uden tvivl få flere timer til at gå med badning, svømning, leg og plasken.

Hos Beach Bowl i Ringkøbing finder I noget for enhver. Her er både bowlingbane, fitnesscenter, adventuregolf, Segways, et legeland, en sportscafe, tennisbaner og meget mere!

Den fortryllende natur, de spændende byer omkring Ringkøbing Fjord og Vesterhavet sørger for at dagene aldrig bliver kedelige, når I tilbringer ferien i et af Danmarks skønneste ferieområder. Fra sommerhuset har I det ideelle udgangspunkt til udflugter, oplevelser og attraktioner i nærområdet.

Privat sommerhusudlejning i Ringkøbing Fjord - professionel service

Alle sommerhuse til udlejning i Ringkøbing Fjord er ejet af private. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus i Ringkøbing Fjord. Når du vælger at leje sommerhus privat i Ringkøbing Fjord hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service overalt via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning i Ringkøbing Fjord? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Ringkøbing Fjord hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Ringkøbing Fjord

På denne side kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Ringkøbing Fjord. Vi tilbyder dig sommerhuse i Ringkøbing Fjord fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem.

Leje af sommerhus i Ringkøbing Fjord med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Ringkøbing Fjord med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Ringkøbing Fjord er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Ringkøbing Fjord - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Ringkøbing Fjord. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Ringkøbing Fjord. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ringkøbing Fjord her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Ringkøbing Fjord, et feriehus i Ringkøbing Fjord eller en feriebolig i Ringkøbing Fjord er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Ringkøbing Fjord til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ringkøbing Fjord nu!

Vælg mellem 1.531 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland, bowling og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Der er en pragtfuld panoramaudsigt over Vesterhavet og klitterne fra dette skønne feriehus til 8 personeri Søndervig, der har en enestående beliggendhed på toppen af en klit.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.