Området mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er et fantastisk ferieområde for hele familien – både for de tobenede og de firbenede af slagsen. De spændende byer, havneområderne, det flotte fjordlandskab og de herlige sandstrande gør regionen til det perfekte feriested.
Vælg mellem 4.330 sommerhuse
Sommerhus Ringkøbing Fjord_130-P62610
Emne nr. 130-P62610

Her har naturen noget at byde på for hele familien. På den hvide sandstrand kan man tage på lange gåture og nyde den friske luft i al slags vind og vejr. Familiens mindste vil uden tvivl hygge sig med at flyve drage eller finde strandfund i vandkanten.

Hvis man er til aktiviteter med mere fart over feltet, kan man prøve kræfter med vandski eller wakeboard i Hvide Sande. Mens børnene og de unge lærer nye stunts på kabelbanen, kan forældre og bedsteforældre nyde en kop kaffe fra publikumspladserne på bænkene.

I området er der også rig mulighed for at de mere øvede sportsentusiaster kan surfe eller kitesurfe. Der tilbydes også kurser i disse sportsarter flere steder langs vandet.

Hvis man godt kan lide at fiske, er området mellem fjorden og havet meget attraktivt. Dagens fangst kan nydes på terrassen i sommerhuset senere på aften, hvor der grilles og hygges til sent ud på aftentimerne.

De fantastiske cykelruter i området indbyder til såvel hyggelige småture som mere actionfyldte mountainbike-udflugter. Cyklerne kan I tage med hjemmefra eller leje direkte i en af de nærtliggende byer. Tag eksempelvis på tur til Lyngvig Fyr, hvor I også finder en legeplads til børnene.

Hvis bymiljøet kalder, er en smuttur til Ringkøbing oplagt. Her kan I klare de fleste indkøb. Selvom Ringkøbing ikke er den største by, kaldes den stadig for ”Vestjyllands hovedstad”, fordi den er fuld af liv og emmer af hyggelig atmosfære.

I den populære turistby, Søndervig, er der også gode muligheder for shopping. Her kan man samtidigt tage forbi og kigge på de flotte sandskulpturer under den årlige Sandskulpturfestival. Hvert år udstikkes der et tema, som nogle af verdens bedste sandskulptører skal holde sig indenfor. De smukke værker vil uden tvivl imponere hele familien.

Hvis en af dagene i sommerhuset melder regn, er der ingen grund til at gå i panik. Så har I nemlig en god undskyldning for at tage til en af de mange svømmehaller eller badelande i området. Her vil store og små familiemedlemmer uden tvivl få flere timer til at gå med badning, svømning, leg og plasken.

Hos Beach Bowl i Ringkøbing finder I noget for enhver. Her er både bowlingbane, fitnesscenter, adventuregolf, Segways, et legeland, en sportscafe, tennisbaner og meget mere!

Den fortryllende natur, de spændende byer omkring Ringkøbing Fjord og Vesterhavet sørger for at dagene aldrig bliver kedelige, når I tilbringer ferien i et af Danmarks skønneste ferieområder. Fra sommerhuset har I det ideelle udgangspunkt til udflugter, oplevelser og attraktioner i nærområdet.

Leje af sommerhus i Ringkøbing Fjord med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Ringkøbing Fjord med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Ringkøbing Fjord er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Ringkøbing Fjord - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Ringkøbing Fjord. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Ringkøbing Fjord. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Ringkøbing Fjord her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Ringkøbing Fjord, et feriehus i Ringkøbing Fjord eller en feriebolig i Ringkøbing Fjord er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie i Ringkøbing Fjord til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Ringkøbing Fjord nu!

Vælg mellem 4.330 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Hyggeligt område. Tæt ved stranden
Bjerregård
3 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Dejlige gåture, 4-5 min. Fra en lille lysthavn og strand ved fjorden. Mange steder at besøge i nær- og fjernområdet. -Vi var ved Lyngvig fyr, røgeriet i hvide sande, hvide sande bryghus, Bork Vikingehavn, Tirpitz, wow-park og fiskeriets hus.
Nr. Lyngvig
7 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Lækkert stille område, kort afstand til hvidesande, søndervig
Bjerregård
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Det lå dejligt ved vandet.
Bork Havn
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juli
Huset ligger kun 800 meter fra Bork Havn, så det kunne næsten ikke være bedre
Bork Havn

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet