I det smukke og uforstyrrede landskab med lyngklædt hede og plantage med læ fra de høje fyrretræer ligger Lodbjerg Hede. Her er dejligt fred og ro og samtidig kun et par km til Søndervig med badestrand og hyggelig badebystemning, minigolf, bowling og badeland. Golfbanen ligger som nærmeste nabo, og der er kun 10 km til en af Danmarks ældste og mest velbevarede købstæder, Ringkøbing.
Vælg mellem 275 sommerhuse
Et hyggeligt og velholdt feriehus på Lodbjerg Hede til 8 personer med en fredfyldt beliggenhed ud til et fredet område.
Et hyggeligt og velholdt feriehus på Lodbjerg Hede med en fredfyldt beliggenhed ud til et fredet område. Der er en skøn overdækket terrasse, perfekt til lange grill aftener. Her er god plad til 8 personer og den store græsplæne er perfekt til leg og boldspil. Emne nr. 328-K6010

Selv om Lodbjerg Hede ligger fredeligt i pagt med naturen, er alle de skønne aktiviteter og seværdigheder lige i nærheden. Søndervig har været én af Danmarks mest besøgte badebyer siden 1800-tallet. Det skyldes ikke mindst den flotte sandstrand, hvor der med den ny-anlagte terrænsti er gode adgangsforhold helt ned til Vesterhavet. I sommermånederne er der livreddere på stranden. Tilbring en dag i samvær med familien med leg, sandslotte og drager på stranden, eller slap af i sandet med en bog og lyt til havet. Søndervig har fine butikker, restauranter og caféer, når shopping genet, sulten eller tørsten melder sig, ligesom der er rigtig fine indkøbsmuligheder. Afslut dagen med at se solen gå ned i Vesterhavet.

Er det ikke strandvejr, byder Søndervig badeland indenfor til 30 grader varmt sommervejr året rundt, 50 m lang vandrutsjebane, morskabsbassiner, vandfald og meget mere. Søndervig Beach Bowl har underholdning for hele familien med bl.a. bowlingbaner og et 750 m2 stort legeland. I Kloster, der ligger mellem Søndervig og Ringkøbing, finder I Kloster Design med lysstøberi og brugskunst. Butikken indeholder mange fine former for brugskunst, og i lysstøberiet kan I støbe jeres egne lys.

En ridetur på stranden er en oplevelse i topklasse. Ture arrangeres af bl.a. Søndervig Hestecenter/Ranch og A Krywilygård Hesteudlejning. Der er også mulighed for en rolig trækketur på Søndervig Hestecenter/Ranch.

Ringkøbing er noget helt særligt med de brostensbelagte stræder og de skønne gamle huse med stokroser i forhaven. Bykernen omkring det charmerende torv står i dag, som det gjorde i begyndelsen af 1800-tallet. Kig indenfor i de mange specialbutikker og nyd det hyggeligt havnemiljø og udsigten over den smukke Ringkøbing Fjord.

Naturområdet mellem hav og fjord er fyldt med stisystemer til både vandre- og cykelture. F.eks. cykelstien rundt om hele Ringkøbing Fjord, en strækning på ca. 125 km, og fra Ringkøbing til Søndervig og Lodbjerg Hede. Ringkøbing Fjord er et af Nordeuropas bedste områder til windsurfing, og på grund af den lave vandstand er det nemt og sjovt at lære at surfe her, hvis I får lyst til det.

Ferie ved hav og fjord – ja så er en fisketur nærmest et must. Tæt ved Lodbjerg Hede er der hele tre fiskesøer: Lodbjerg Hede Ørredsø få km nord for Søndervig og Søndervig Put & Take Sø 2 km syd for Søndervig. Sidstnævnte er handicapvenlig, med servicebygning, toilet, renserum, grill og legeplads. Ringkøbing Put & Take ligger kun 1 km fra Ringkøbing. Der er bænke rundt om søen, toilet samt rensefaciliteter, og det er tilladt at have hund med, hvis den er i snor.

Kører I en halv time sydpå, kommer I til Hvide Sande. Her kan I fiske fra molerne og stranden eller tage med kutteren M/S Solea ud på havet. Oplev den særlige stemning på havnen, når fiskekutterne tøffer i havn. Nyd alt godt fra havet på en af restauranterne i byen eller køb friskfangede fisk med hjem. I Kabelparken, et kabeldrevet wakeboard- og vandskianlæg i Hvide Sande, kan I få en sjov oplevelse, og alle over 8 år kan være med. I Fiskeriets Hus kan I opleve de spændende fisk fra hav og fjord. Museet viser byens historie igennem tiderne og afvandingsslusens indvirkning på miljøet i Ringkøbing Fjord.

Kører I i stedet 30 km nordpå, kommer I til Thorsminde, der også er et yndet sted for lystfiskere og strandnydere. På Strandingsmuseet St. George fortælles de dramatiske historier om strandinger og forlis, og i det maritime museum specielt til børnene, kan de prøve at sejle i ubåd, kigge i periskop, skrive flaskepost og m.m.

Leje af sommerhus ved Lodbjerg Hede med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt, at du altid kan finde og leje et sommerhus ved Lodbjerg Hede med nøjagtig den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Lodbjerg Hede er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Lodbjerg Hede nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Lodbjerg Hede - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Lodbjerg Hede. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Lodbjerg Hede. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Lodbjerg Hede hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Lodbjerg Hede her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Lodbjerg Hede, et feriehus ved Lodbjerg Hede eller en feriebolig ved Lodbjerg Hede, er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie ved Lodbjerg Hede til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Lodbjerg Hede nu!

Vælg mellem 275 sommerhuse

Områdeanmeldelser

9 voksne 3 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 maj
Området super dejligt
Søndervig
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Der var angivet at der var 1500 meter til vandet - men det var fjorden og ikke havet, som vi havde forventet. Så området var i og for sig fint, men det lå ikke i gåafstand til havet som forventet.
Søndervig
6 voksne 1 barn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
En anelse længere til stranden end forventet. Dejlig udsigt.
Søndervig
5 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Udover Vesterhavet, så ikke særlig spændende område.
Søndervig
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der er rigtig meget man kan opleve i området. Der er selvfølgelig Lalandia, så er der international loppemarked i Ringkøbing, gåture omkring blandt andet dæmningen, skønne restauranter og mange hyggelige butikker.
Lodbjerg Hede

Andre artikler

  1. Sommerhus Søndervig

    Søndervig er et af de mest populære områder ved Vesterhavet og her finder du mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Her er en dejlig strand, sandskulpturfestival, badeland og masser af butikker. Den flotte natur giver mulighed for ridning, vandre- og cykelture og for lystfiskeri i det smukke landskab ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
    Solnedgang på Søndervig Strand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet