Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Bornholm til leje. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 1.776 sommerhuse Destinationer under Bornholm

Lej dit sommerhus på Bornholm til leje her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus på Bornholm til leje her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus på Bornholm til leje hos Feline Holidays.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til området

Tæt på indkøbs-steder og vandet.

Helt lokalt vil jeg nævne Jættestuen. Den skal fremhæves sammen med den skøre have med alle de sjove lerting. Ved Natur Bornholm i Åkirkeby vil vi fremhæve det naturhistoriske skel på 1.2 mia år som man kan skræve over sammen med den forstenede 50 mio. år gamle sandbund.

Vidunderligt område med flere muligheder for at gå ind til Gudhjem. Klippestien er fantastisk hvor den ender på Åsen med udsigt over Gudhjem havn. Går man til venstre i stedet for at gå til havnen er der yderligere et vidunderligt udsigtspunkt.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus på Bornholm til leje hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus på Bornholm til leje til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på Bornholm til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ferie for familien. Der er mange valgmuligheder hos Feline.dk af feriehuse i forskellige prisklasser. Det var let for os både at finde og bestille et feriehus hos Feline.dk.

Uden problemer, alt klappede.

Meget nemt og hurtigt.

God kundeservice. Det er anden gang vi lejer igennem Feline, god kundeservice.

Vælg mellem 1.776 sommerhuse

Andre artikler om Bornholm

Vis alle artikler om Bornholm

Andre artikler