Emne nr.: 090-98787
Emne nr.: 090-98787

Din søgning efter ”billigt sommerhus i svaneke” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Du er nemlig landet på den hjemmeside, der giver dig det største udvalg af billige sommerhuse.

Et sommerhus, som du vælger at booke til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort nogle penge, som kan bruges til flere oplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er udvalget af billige sommerhuse til maks. 3000 kroner for en uge temmelig begrænset; du kan dog være heldig at finde et last minute tilbud.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du typisk kunne vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Det spiller ind på det antal af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det drejer sig om. Hvis der f.eks. er tale om et område, hvor der ligger mange poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller flere, vil de altid koste mere end almindelige sommerhuse. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

I sådan en situation anbefaler vi, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige sommerhuse.

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun forventningens glæde tilbage. I kan glæde jer til en dejlig ferie med præcis de oplevelser, I helst vil have.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens krav. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nyd de vidunderlige strande ved Østersøen under en ferie på Bornholm.

Der er stadig nogle granitbrud på Bornholm. I Moseløkken, øens stenbrudsmuseum, får I et indblik i de ansattes svære arbejde.

Ikke langt fra Svaneke ligger Bornholms mest populære dykker revir. Tag ud med en snorkler eller dykker, og lær meget mere om den danske undervandsverden.

På kystvejen fra Gudhjem til Svaneke ligger en af de mest kendte seværdigheder på Bornholm, nemlig bautastenen Hellig Kvinde. I kan lære mere om historien på et besøg til stedet.

Besøg Bornholms Automobilmuseum. Det tilhører en øboer, der har gjort sin samling af gamle køretøjer frit tilgængelig for øens beboere og gæster. Museet ligger i nærheden af Aakirkeby.

Vil I lære mere om Bornholms historie? Så skal I besøge friluftmuseet i Melstedgård, hvor I får et indblik i de tidligere øboers liv.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse