Balka er et attraktivt ferieområde med gode faciliteter ved en af de bedste badestrande på Bornholm og et virkelig godt udgangspunkt for cykelture og udflugter til meget familievenlige attraktioner.
Vælg mellem 69 sommerhuse
Nydeligt og rummeligt stenhus i 2 etager til 6 personer i Balka.
Nydeligt og rummeligt stenhus i 2 etager til 6 personer i Balka. Huset har to gode terrasser og der er ikke langt til den børnevenlige Balka Strand. Emne nr. 130-I50820

På Bornholms østkyst lige syd for Nexø ligger det attraktive og dejlige ferieområde Balka. Med sit fine sand og lune, lave vand er stranden særlig børnevenlig og hører samtidig til blandt de meste populære badestrande på Bornholm. Balka Strand starter i hyggelige og idylliske Snogbæk, der har mange butikker og restauranter og slutter i Balka, hvor der er parkeringsplads, toiletfaciliteter, kiosk samt handicapvenlig trærampe, så alle har mulighed for at komme helt ned til vandkanten. Der er livreddere i højsæsonen samt udlejning af liggestole, vandcykler og windsurfingudstyr.

Nexø, Bornholms næststørste by med øens største fiskerihavn, ligger ca. 4 km nord for Balka. Nexø er handelscentrum for Østbornholm, og på torvet afholdes der om sommeren hyggelige markedsdage med underholdning. Tropevarme samt en mangfoldighed af eksotiske blomster, planter, fugle, fisk og ikke mindst godt og vel 1000 farvestrålende sommerfugle kan opleves ved at besøge Bornholms Sommerfuglepark på Gl. Rønnevej 14B i Nexø. Her er også naturlegeplads, park samt et drivhus med morbærtræer og udstilling om kinesiske silkesommerfugle, hvor det er tilladt at nyde medbragt mad og drikke. Der sælges lokale delikatesser, sandwich, kage, drikkevarer, is mv. fra café Puppen.

Bornholm er særdeles velegnet til cykling. Glæd jer over at have tid til at nyde den smukke natur sammen, for de korte afstande gør, at hele familien kan være med. Børnecykelruten på Bornholm er særlig trafiksikker, da den er lagt an på de mange gode cykelstier, øen har. Korteste etape er 6 km og den længste 33 km, og man kan sagtens blot vælge de områder og distancer, som har interesse og passer til familien. Andre gode cykelruter er turen Rønne-Aakirkeby-Nexø.

Hos Lilli’s Glasdesign, Søndre Landevej 21, Nylars ved Aakirkeby er der mulighed for at shoppe smuk og unik glaskunst. Får I selv lyst til at prøve at arbejde med koldt glas, kan man fra påske til og med oktober deltage i glasworkshops hos Lilli’s Glasdesign. Det er en anderledes, hyggelig og sjov oplevelse for hele familien, hvor børn helt ned fra 3-års alderen kan være med.

Ved Aakirkeby ca. 17 km vest for Balka ligger også det spændende og lærerige oplevelsescenter NaturBornholm, der formidler naturvidenskab på en underholdende måde. De 3000 kvadratmeter er fyldt med oplevelser og leg. I kan komme på ”tidsrejse”, opleve jordskælv – se dinosaurer, levende krokodiller, bisonudstilling og et Østersøakvarium. Børnene kan køre på elbilbane og slå sig løs på det udendørs legeområde, hvor man også kan tage på GPS-tur. Et besøg på NaturBornholm vil helt sikker inspirere til efterfølgende selv at stifte nærmere bekendtskab med den fantastiske Bornholmske natur.

Ganske tæt Aakirkeby ved finder I også Nylars Rundkirke, Bornholms bedst bevarede rundkirke, som menes at være opført i 1160. Kirken indeholder to af Bornholms i alt ca. 40 runesten og har endvidere et specielt højt, spidst spåntag, der dog først er bygget på i det 16. århundrede.

Der er et bredt udvalg af restauranter, cafeer og selvfølgelig røgerier på Bornholm. For mange er smagen af Bornholm lig med de lækre, røgede sild som øens røgerier med de karakteristiske skorstene producerer og sælger. De fleste kender egnsretten ”Sol over Gudhjem”, men prøv også at smage på de mange andre fiskespecialiteter, som udbydes her.

Privat sommerhusudlejning i Balka - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning i Balka er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus i Balka. Når du beslutter at leje sommerhus privat i Balka hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt via vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Balka? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Balka hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Balka
Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse i Balka. Feline har samlet sommerhuse i Balka fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje i Balka på ét sted!

Leje af sommerhus i Balka med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Balka med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Balka på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Balka nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Balka - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Balka. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Balka. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Balka hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Balka her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Balka, et feriehus i Balka eller en feriebolig i Balka er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Balka til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Balka nu!

Vælg mellem 69 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.