Emne nr.: 090-98787
Emne nr.: 090-98787

Et sommerhus er det optimale valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt lige fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter lille sommerhus svaneke har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af eftertragtede sommerhuse. Det er en væsentlig fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få overstået bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Små sommerhuse er tit populære, fordi der er en anderledes form for hygge, når man lejer et sommerhus, der er lille. Ydermere er små sommerhuse tit og ofte billigere både i leje og drift. På den måde kan I spare penge på feriebudgettet og i stedet bruge pengene på oplevelser såsom den lokale svømmehal, bowlinghal eller en hyggelig strøgtur i en af de omkringliggende byer. Uanset hvilket sommerhus I booker, er valget af oplevelser op til jer!

Skal det sommerhus, I lejer, være lille, fint og hyggeligt? Så find jeres favorit sommerhus blandt markedets mest omfattende udvalg på Feline Holidays. Vi har gjort det nemt og ligetil og samlet det største udvalg af sommerhuse ét sted. Det gør feriesøgningen nem og enkel for hele familien! Når der er tjek på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, er det bare med at få bookingen gennemført og glæde jer til, at I skal afsted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er omgivet af den store Østersø, og tilbyder alt det I behøver for at få en uforglemmelig familieferie.

Bornholms bedste burger kan fås lige bagved Sandvig strand. Selvfølgelig økologisk og i forskellige variationer - kom forbi og tag sulten med.

Midt i Almindingen Skov ligger et tidligere kongeslot fra middelalderen. Gamleborg er et perfekt udflugtsmål for børnefamilier, der gerne vil tilbringe tid i naturen og aktivt udforske ferieområdet.

Prøv nogle af kagespecialiteterne i et af de lokale bagerier, hvor mange delikatesser venter på jer.

Vil I lære mere om Bornholms historie? Så skal I besøge friluftmuseet i Melstedgård, hvor I får et indblik i de tidligere øboers liv.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 90 sommerhuse