Hasle er et skønt ferieområde på den vestlige del af Bornholm, hvor udsigten til solnedgangen er helt fantastisk. Her er en fin sandstrand og også et havnebad. Der er mange muligheder for vandreture i de naturskønne omgivelser; se f.eks. Rubinsøen og Jons Kapel.
Vælg mellem 102 sommerhuse Destinationer under Hasle
Hasle Røgeri på Bornholm

Hasle Strand (som også kaldes ”Lystskoven”) ligger lige syd for byen, og er en dejlig sandstrand. Enkelte klipper stikker op af vandet, og kigger man ind mod land ser man den skov, der har givet stranden sit tilnavn.

Forholdene på stranden er rigtig fine for børnefamilier. Leg og sop i vandkanten sammen med børnene, hjælp dem med at bygge sandslotte eller spil bold med dem. Eller slap af på et håndklæde i det varme sand sammen med en god bog, mens din bedre halvdel hygger sig med børnene. I har alverdens tid til hinanden, for der er intet I skal nå.

Hasle Havnebad byder på muligheden for en dukkert i byens havn. En badeplatform giver adgang til et bassin for voksne og et for børn. En tribune som kaldes ”Det flyvende Tæppe” giver en fantastisk udsigt over havnen, bølgebryderne og over Østersøen. Der er en fabelagtigt skøn udsigt til solnedgangen fra ”Det flyvende Tæppe” men I kan selvfølgelig også nyde synet fra stranden.

Området byder på rigtig gode muligheder for vandreture. Det mest oplagte sted at begynde er Hasle Lystskov, som blev plantet i midten af 1800-tallet for at hindre sandflugt. I skoven finder I Rubinsøen som dog aldrig har gemt på nogen af de kostbare, røde ædelsten. Den er derimod et levn fra en periode hvor der blev brudt kul i området; men det blev altså ikke kullet der kom til at lægge navn til søen.

Nord for Hasle ligger den 40 meter høje klippeformation der er kendt som Jons Kapel; historien fortæller at en munk ved navn Jon i Middelalderen slog sig ned her og prædikede kristendommen for bornholmerne. En tur til det utroligt flotte landskab er slet ikke til at komme uden om.

Vælg mellem 102 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Ligger fint
Hasle
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Besøg kabyssen på havnen
Hasle
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Hyggelig by med mange gamle huse - skønt havnebad - strand - små butikker og røgeri.
Hasle
7 voksne 1 barn 0 husdyr 9 overnatninger 2023 marts
Fantastisk beliggenhed skønne gå ture lige ved hoveddøren
Hasle
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
3 stjerner
Hasle

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Klipper langs kysten på Bornholm