Hasle er et skønt ferieområde på den vestlige del af Bornholm, hvor udsigten til solnedgangen er helt fantastisk. Her er en fin sandstrand og også et havnebad. Der er mange muligheder for vandreture i de naturskønne omgivelser; se f.eks. Rubinsøen og Jons Kapel.
Vælg mellem 88 sommerhuse Destinationer under Hasle
Fredeligt beliggende sommerhus til 8 personer i Hasle.
Sommerhus til 8 personer beliggende i Hasle i et fredeligt sommerhusområde for enden af en blind vej, lige op til skovbevoksning. Grunden er delt med et lignende nabohus, og har fælles gyngestativ til rådighed. Emne nr. 121-95-6517

Hasle Strand (som også kaldes ”Lystskoven”) ligger lige syd for byen, og er en dejlig sandstrand. Enkelte klipper stikker op af vandet, og kigger man ind mod land ser man den skov, der har givet stranden sit tilnavn.

Forholdene på stranden er rigtig fine for børnefamilier. Leg og sop i vandkanten sammen med børnene, hjælp dem med at bygge sandslotte eller spil bold med dem. Eller slap af på et håndklæde i det varme sand sammen med en god bog, mens din bedre halvdel hygger sig med børnene. I har alverdens tid til hinanden, for der er intet I skal nå.

Hasle Havnebad byder på muligheden for en dukkert i byens havn. En badeplatform giver adgang til et bassin for voksne og et for børn. En tribune som kaldes ”Det flyvende Tæppe” giver en fantastisk udsigt over havnen, bølgebryderne og over Østersøen. Der er en fabelagtigt skøn udsigt til solnedgangen fra ”Det flyvende Tæppe” men I kan selvfølgelig også nyde synet fra stranden.

Området byder på rigtig gode muligheder for vandreture. Det mest oplagte sted at begynde er Hasle Lystskov, som blev plantet i midten af 1800-tallet for at hindre sandflugt. I skoven finder I Rubinsøen som dog aldrig har gemt på nogen af de kostbare, røde ædelsten. Den er derimod et levn fra en periode hvor der blev brudt kul i området; men det blev altså ikke kullet der kom til at lægge navn til søen.

Nord for Hasle ligger den 40 meter høje klippeformation der er kendt som Jons Kapel; historien fortæller at en munk ved navn Jon i Middelalderen slog sig ned her og prædikede kristendommen for bornholmerne. En tur til det utroligt flotte landskab er slet ikke til at komme uden om.

Leje af sommerhus Hasle med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Hasle med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Hasle på den letteste måde. Lej dit sommerhus Hasle nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Hasle - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Hasle. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Hasle. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Hasle hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Hasle her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Hasle, et feriehus Hasle eller en feriebolig Hasle er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Hasle til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Hasle nu!

Vælg mellem 88 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.