Aakirkeby er en dejlig livlig handelsby. Holder I ferie i Aakirkeby er der både dejlige badestrande samt et stort udbud af interessante seværdigheder og spændende attraktioner indenfor rækkevidde i den unikke Bornholmske natur.
Vælg mellem 214 sommerhuse
Hyggelig ferielejlighed til 5 personer i Dams på Bakken lige udenfor Aakirkeby.
Hyggelig ferielejlighed til 5 personer beliggende i Dams på Bakken lige uden for Aakirkeby med udsigt til oplevelsescentret NaturBornholm. Lejligheden ligger på et fællesareal med bl.a. udendørs swimmingpool og legeplads. Emne nr. 121-95-4763

Hyggelig og atmosfærefyldte Aakirkeby er Bornholms tredjestørste by, og beliggende i rolige og fredelige omgivelser på det sydvestlige af Bornholm. I Aakirkeby ligger øens største og ældste kirke Aa Kirke, som dateres fra midten af 1100-tallet og med en døbefont, der har en helt særlig historie. På Aakirkebys hyggelige torv afholdes der sommeren igennem markeder, og byen har endvidere gode indkøbsmuligheder for både dagligvarer, egnsspecialiteter og kunsthåndværk.

Nylars Rundkirke (8 km) er den bedst bevarede rundkirke på Bornholm, og menes at være opført i år 1160. Kirkens spidse spåntag er dog først blevet tilført i det 16. århundrede. Se de smukke kalkmalerier samt to af de i alt 40 runesten, der befinder sig på Bornholm.

Kun 6 km fra Aakirkeby ligger den fine, børnevenlige sandstrand Boderne strand. Her er afskærmende klitter med bevoksning, der indbyder til solbadning i de små gryder – måske i selskab med en god bog.
Den dejlige sandstrand og vandkanten er en vidunderlig legeplads for familiens yngste, og mon ikke en opkvikkende dukkert i havet kan friste hele familien her? Hvis man kører lidt længere væk (16 km) når man frem til Bornholms berømteste strand Dueodde strand på øens sydspids. Dueodde strand er en af Europas bedste sandstrande, og har særlig ultrafint såkaldt flyvesand samt klart, rent badevand. Stranden er meget børnevenlig idet vanddybden kun langsomt stiger, og her er gode muligheder for at dyrke windsurfing og andre typer af vandsport. Fra den store parkeringsplads er der anlagt en mere end 500 meter lang rampe, som muliggør man kan medbringe cykler, barnevogne og kørestole forbi de høje klitter og helt ned til stranden. I forbindelse med parkeringspladsen er der kiosk, toiletter samt busstoppested.

Danmarks femtestørste skov Almindingen ligger kun 10 km fra Aakirkeby, og dette naturskønne område er særdeles oplagt til dejlige vandreture. Almindingen byder desuden på spændende naturseværdigheder som eks. Lilleborg og Gamleborg, den ca. 7 tons tunge vandreblok Rokkestenen, Bornholms største sprækkedal Ekkodalen samt Rytterknægten, der har status som Bornholms højeste punkt (162 meter over havet).

Aakirkeby er et godt udgangspunkt for hyggelige cykeludflugter. Sving jer i cykelsadlen og nyd at have tid til sammen at glæde jer over den smukke natur. De korte afstande på øen har den fordel, at hele familien kan deltage. Børnecykelruten på Bornholm er særlig trafiksikker, da den er lagt an på Bornholms mange gode cykelstier. Korteste etape er 6 km og den længste 33 km, og selvfølgelig kan man blot vælge de områder og distancer, som har jeres interesse og passer til familien.

Lige syd for Aakirkeby ligger Bornholms Automobilmuseum, hvor der udstilles mere end 80 biler, traktorer og motorcykler, en serie interessante modelbiler samt et bornholmsk autoværksted helt tilbage fra bilens barndom.

Kom og oplev middelalderstemning og -aktiviteter for hele familien på det historiske oplevelsescenter - Bornholms Middelaldercenter (14 km). Her kan I gå på opdagelse på stormandsgården, i landbobebyggelsen, eller i den idylliske mølledal. Middelaldercenteret byder også på en indendørs udstilling, biograf og maleværksted, hvor man kan afprøve sine kreative evner som middelalderkunstner. Det daglige program skifter hver dag igennem hele sæsonen, og i skolernes sommerferie er der særligt meget at opleve i børnehøjde!

Leje af sommerhus i Aakirkeby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Aakirkeby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Aakirkeby er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Aakirkeby nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Aakirkeby - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Aakirkeby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Aakirkeby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Aakirkeby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Aakirkeby her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Aakirkeby, et feriehus i Aakirkeby eller en feriebolig i Aakirkeby er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Aakirkeby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Aakirkeby nu!

Vælg mellem 214 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.