Emne nr.: 090-37806
Emne nr.: 090-37806

Ferietid er familietid. Den hektiske hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede feriebolig venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I gerne vil have.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig fint i forhold til, at din søgning efter billig feriebolig gudhjem har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder dine ønsker.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med den feriebolig, der matcher familiens ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Intet andet sted finder du så stor en mængde af ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig feriebolig gudhjem” lige kommet et godt skridt videre. Vælg den feriebolig du synes bedst om; det er nemt og ligetil både at finde og booke en feriebolig.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, hedder det ifølge et gammelt ordsprog. Det holder den dag i dag. De penge, du sparer ved at booke en feriebolig til en billig pris, kan veksles til flere ferieoplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Gudhjem.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, hvilket vil sige i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Mængden af billige ferieboliger kan svinge temmelig meget fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus ferieboliger med egen poolafdeling kan være forholdsvist højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der sædvanligvis være et lavt antal ferieboliger, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholms østkyst er præget af stejle klipper og klippeformationer. På et af de stejleste og mest interessante steder tilpasser Gudhjem sig landskabet med stor arkitektonisk kunst.

Oluf Høst har indfanget Bornholms naturskønhed i sine malerier. Han boede i Gudhjem, og i dag er hans hus et museum, som er åbent for besøgende.

Gudhjem har mange små specialforretninger. Væk fra shopping gaden kan besøgende beundre de mange sommerlige haver med stokroser.

Runde kirker er et kendetegn, og på Bornholm er der 3 bygninger. Kirken i Østerlars ligger mod nord og kan nås på en cykeltur.

Cykelrute 10 fører over hele Bornholm. Strækningen kan kortes af, er stort set fri for biler og er meget familievenlig.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle ferieboliger. Du vil altid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 31 sommerhuse