Stranden ved Dueodde hører til blandt de bedste i Europa, og den omkringliggende giver jer optimale betingelser for afstressende vandre- og cykelture eller anden form for friluftsliv. De nærliggende byers charme og idyl kan I med fordel nyde samtidig med det store udvalg af lokale delikatesser.
Vælg mellem 284 sommerhuse
Nydeligt renoveret træferiehus til 4 personer i flot natur i Dueodde.
Nydeligt renoveret træferiehus til 4 personer beliggende i Dueodde, i flot natur og gåafstand til en dejlig sandstrand. Huset ligger i rolige omgivelser i et attraktivt sommerhusområde. Emne nr. 130-I51908

Dueodde er først og fremmest kendt for at have en af Europas bedste sandstrande med ultrafint såkaldt flyvesand samt klart, rent badevand. Stranden er meget børnevenlig, da vandet kun langsomt bliver dybt, og her er gode muligheder for at dyrke windsurfing og anden vandsport. Fra den store parkeringsplads er der anlagt en mere end 500 meter lang rampe, der gør det muligt at medbringe cykler, barnevogne og kørestole forbi de høje klitter og helt ned til stranden. Ved parkeringspladsen er der kiosk, toiletter og busstoppested.

Det store overblik over området fås fra toppen af Dueodde Fyr, som med sine 47 meter har status som Skandinaviens højeste. Forceres de mange trapper er belønningen den helt fantastiske naturskønne udsigt over det sydlige af Bornholm, man har fra toppen af fyret.

En vandretur Dueodde rundt er en helt særlig naturoplevelse, men der findes også mange andre spændende og interessante vandreruter på Bornholm. Find inspiration til jeres vandreture i den bornholmske natur i brochurerne ”Kort og Godt” og ”Bornholm Rundt”, der fås hos Bornholms Velkomstcenter i Rønne.

Ved Aakirkeby ca. 17 km nordvest for Dueodde ligger det spændende og lærerige oplevelsescenter NaturBornholm, som formidler naturvidenskab på en underholdende måde. Attraktionens 3000 kvadratmeter er fyldt med oplevelser og leg. Her kan I komme på ”tidsrejse”, opleve jordskælv – se dinosaurer, levende krokodiller, bisonudstilling og et Østersøakvarium. Børnene kan køre på elbilbane og slå sig løs på det udendørs legeområde, hvor man også kan tage på GPS-tur. Et besøg på NaturBornholm vil helt sikker inspirere til efterfølgende selv at stifte nærmere bekendtskab med den fantastiske Bornholmske natur.

Læg også vejen forbi Bornholms store, familievenlige forlystelsespark Brændesgårdshaven, Højevejen 4 i Svaneke, der har åbent i sæsonen primo maj til og medio september. Få en herlig og oplevelsesrig dag med underholdning for hele familien i Brændesgårdshaven, som indeholder både dyrepark, vandland og legeland. Attraktionen byder på mange aktiviteter som hoppeland, forhindringsbaner, svævebane, robåde, minigolf, friluftsscene med trylleshow, hyggelig dyrepark med klappe-venlige dyr og ikke mindst et 6.000 m2 stort, opvarmet vandland med rutsjebaner.

Indbegrebet af sommerhygge findes i Snogebæk godt og vel 4 km nordøst for Dueodde. Snogebæk er et lille hyggeligt fiskerleje og samtidig en god lokation, hvis man er på udkig efter at shoppe eksempelvis modetøj eller keramik. Her kan I også forsøde ferien med lækker økologisk is og håndlavet chokolade fremstillet af rene råvarer. Snogebæk Røgeri, som både har restaurant og butik, sælger hver dag i sæsonen både frisk, røget sild samt andre lækre røgvarer og bornholmske specialiteter.

Den 17.500 m2 store Put & Take Stenbrudssø i udkanten af Nexø ligger i et naturskønt område, hvor hele familien er velkommen. Derfor er det er oplagt, I tager madkurven med og nyder en rolig og afslappende picnic enten ved søbredden eller ved kysten med flot udsigt over Østersøen. Få hundrede meter fra søen ligger Halleklipperne, som det er populært at bade fra. Fiskekort til Stenbrudssøen samt leje og salg af fiskegrej mv. foregår fra den nærliggende Nexø Camping, hvor det også er muligt at købe forfriskninger i campingpladsens kiosk.

Bornholm er særdeles velegnet til cykling. Glæd jer over at have tid til at nyde den smukke natur sammen, for de korte afstande gør, at hele familien sagtens kan være med. Børnecykelruten på Bornholm er særlig trafiksikker, da den er lagt an på de mange gode cykelstier, øen har. Korteste etape er 6 km og den længste 33 km, og man kan sagtens blot vælge de områder og distancer, som har interesse og passer til familien.

Leje af sommerhus i Dueodde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Dueodde med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Dueodde er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Dueodde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Dueodde - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Dueodde. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Dueodde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Dueodde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Dueodde her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Dueodde, et feriehus i Dueodde eller en feriebolig i Dueodde er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Dueodde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Dueodde nu!

Vælg mellem 284 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Bornholm

    Bornholm er et af de mest populære områder i Danmark. Her finder du knap 1.500 skønt beliggende sommerhuse. Strandene og naturen er i topklasse. Oplev Ekkodalen, gå tur blandt bisoner, se Hammershus, rundkirkerne og meget mere. I de senere år er Folkemødet også blevet et tilløbsstykke. Glæd jer til et dejligt ophold på Danmarks solskinsø!
    Dejligt sommerhus til 10 personer i Vestre Sømark på Bornholm.