Et sommerhus Limfjorden privat udlejes er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 2.515 sommerhuse Destinationer under Limfjorden

Lej dit sommerhus Limfjorden privat udlejes her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Limfjorden privat udlejes her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Limfjorden privat udlejes hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus Limfjorden privat udlejes, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så væsentligt er det dog, at du herved forbedrer dine chancer for at booke dit foretrukne sommerhus Limfjorden privat udlejes.

Tips til området

Godt område at gå ture i. Ikke langt til vandet. Ikke så langt ind til Nykøbing og handle. Også gode fiske muligheder. På hjørnet af hvor man kan dreje af ind til Jesperhus. Stod der en og solgte jordbær, store og flotte, til samme pris som i Løvbjerg, men meget flotter, smagte fantastisk.

Hals - Egense færgen, skøn sejltur på ca 5 min. strøgtur i Ålborg- området omkring - havnen.

et godt område med en god og børnevenlig strand og en hyggelig by (Hals)

Fantastisk udsigt ud på Sallingsund fra stuen, alt det rå vildt vi så, og mange fugle, roligt område.

Der fire museer og se i byen, Sneglehuset, Kystcenteret, Sea war museum og Jyllandsakvariet, flere spisesteder men uden for sæsonen er der begrænset åbningstider.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Limfjorden privat udlejes du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Limfjorden privat udlejes til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Limfjorden privat udlejes, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

Vi har booket over nettet og det fungere, som altid godt.

Nem og overskuelig booking.

Perfekt. Alt fungerer fint.

Vælg mellem 2.515 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden

Andre artikler